«Να ευχαριστήσουμε τη Φαίη...» - Το όλο νόημα σχόλιο Ιωαννίδη και Τσούφη στο ΣΚΑΙ για την Σκορδά

Όλα αυτά στον αέρα της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να ευχαριστήσουμε τη Φαίη...» - Το όλο νόημα σχόλιο Ιωαννίδη και Τσούφη στο ΣΚΑΙ για την Σκορδά

Είναι πλέον επίσημο πως η Φαίη Σκορδά ανήκει πλέον στο κανάλι του Φαλήρου (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού) και το κοινό της περιμένει πως και πως να την δει στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Το πρωί της Παρασκευής 12/8, στον αέρα της εκπομπής «Newsroom» οι Σταύρος Ιωαννίδης και Χρυσόστομος Τσούφης, είχαν την κουβέντα της μιας και η σημερινή εκπομπή ήταν και η τελευταία τους για την σεζόν, και έτσι έκαναν μία αναφορά στην παρουσιάστρια που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό.

Τι είπαν για τη Σκορδά Ιωαννίδης και Τσούφης

Χ.ΤΣ.: Στην τελευταία μας εκπομπή…

ΣΤ.Ι.: Πάρα πολύ ωραία! Θα κάνουμε, όπως έλεγαν και τα παιδιά πριν, 11 μήνες διακοπές!

Χ.ΤΣ.: Ναι, να ευχαριστήσουμε τη Φαίη Σκορδά που θα μας αντικαταστήσει για να κάνουμε εμείς 11 μήνες διακοπές.

ΣΤ.Ι.: Μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι!

Τα πρόσωπα που έριξαν "άκυρο" στην Σκορδά για τον ΣΚΑΙ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την εκπομπή της, καθώς η παρουσιάστρια ξεκινάει ουσιαστικά από το 0 σε νέο κανάλι μετά από πολλά χρόνια που βρισκόταν στον ΑΝΤ1 με το Πρωινό. Έχουν γίνει λοιπόν, πολλές συζητήσεις για τα μέλη της εκπομπής της, ενώ ανακοινώθηκε (όχι επίσημα) και η ημερομηνία της πρεμιέρας της.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου στην ζώνη 9:50 με 12:00. Σημαντικότερο ωστόσο είναι να βρεθεί το δυνατότερο πάνελ το οποίο θα την βοηθάει με την ροή και θα φέρει νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την Real Life, οι επαφές με πρόσωπα όπως ο Άρης Καβατζίκης και ο Νίκος Συρίγος δεν απέδωσαν αφού απέρριψαν την πρόταση και θα μείνουν στο MEGA. Τώρα βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Παναγή Τζωρτζάτο, την Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου.

Δεδομένο είναι το όνομα της σεφ της εκπομπής, ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Ελεάνα Τρυφίδου.

ΣΚΑΙ Φαίη Σκορδά