Δημόσια έκκληση από την Βικτώρια Καρύδα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημόσια έκκληση από την Βικτώρια Καρύδα

Η Βικτώρια Καρύδα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks όπου ήταν ένα πρόσωπο το οποίο απασχόλησε ιδιαίτερα καθώς θεωρήθηκε ένα από τα φαβορί στο ριάλιτι μόδας. Ωστόσο, το μέλλον της στο παιχνίδι "κόπηκε" άδοξα όταν δολοφονήθηκε ο άνδρας της, Γιάννης Μακρής.

Από τότε η ίδια προσπαθεί να επανέλθει και πάλι στην καθημερινότητά της καθώς η απώλεια του αγαπημένου της συζύγου της "στοίχισε" όσο τίποτα άλλο. Πλέον, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθνμερινότητά της.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια δημόσια έκκληση στους followers της καθώς γνωστοποίησε ότι χάθηκε ένας γάτος 3 χρόνων.

Η δημόσια έκκληση της Βικτώριας Καρύδα

Η δημόσια έκκληση της Βικτώριας Καρύδα

«Κουράστηκα να είμαι δυνατή» - Συντετριμμένη η Καρύδα τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Μακρή

Η Βικτώρια Καρύδα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend, τις οποίες παρακολουθήσαμε την Κυριακή 8/5. Το μοντέλο μίλησε αρκετά στεναχωρημένη για τον πόλεμο που βρίσκεται αυτή την περίοδο η χώρα της και μάλιστα απέφυγε να σχολιάσει έντονα το γεγονός.

Τόνισε πως μετά τον θάνατο του άντρα της έχει περάσει πολλά και έχει ζοριστεί ψυχολογικά με αποτέλεσμα συχνά να κλαίει και στις κάμερες. Σε κάθε περίπτωση, δεν το βάζει κάτω καθώς τα παιδάκια της έχουν πλέον μόνο εκείνη και τη χρειάζονται.

Οι δηλώσεις της Βικτώριας Καρύδα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Έχω χάσει τον άνθρωπό μου. Δεν βλέπω τηλεόραση καθόλου. Προσπαθώ να φτιάξω τη δική μου ψυχολογία. Δεν έχω καμία επαφή. Ξέρω ότι περνάνε πολύ δύσκολα στην Ουκρανία και δε θέλω καμία άλλη στεναχώρια. Παλεύω κι εγώ. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Είμαι πολύ δυνατή αλλά κουράστηκα να είμαι δυνατή. Θέλω να νιώθω αδύναμη» είπε η Βικτώρια Καρύδα.