Δεν έχουν τέλος τα νυχτοπερπατήματά τους στη Σαντορίνη - Η "έξαλλη" ζωή της Άννας Βίσση με την κόρη της Σοφία

Δείτε τις αναρτήσεις τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν έχουν τέλος τα νυχτοπερπατήματά τους στη Σαντορίνη - Η

Η Άννα Βίσση και η λατρεμένη της κόρη, Σοφία Καρβέλα, αυτό το διάστημα απολαμβάνουν μαζί λίγες στιγμές χαλάρωσης πηγαίνοντας από νησί σε νησί. Αρχικά, βρέθηκαν στη Σκιάθο, όπου εντοπίστηκαν σε ανοργάνωτη παραλία, ωστόσο, απ' ότι φαίνεται επισκέφθηκαν και την Σαντορίνη, στην οποία ακολουθούν πιο ξέφρενους ρυθμούς ζωής.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 15/8 ανέβασαν μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους από τα νυχτοπερπατήματά τους μαζί με την παρέα τους, στα σοκάκια του νησιού, ενώ η κόρη της τραγουδίστριας δημοσίευσε και μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, κατά την οποία η ίδια έδινε ένα φιλί στο μάγουλο της μητέρας της,

Τα νυχτοπερπατήματα της Άννας Βίσση παρέα με την Σοφία Καρβέλα στη Σαντορίνη

Άννα Βίσση - Σοφία Καρβέλα

Άννα Βίσση - Σοφία Καρβέλα - Σαντορίνη

Αστυνομικοί σταμάτησαν την τραγουδίστρια μετά από έξοδό της - Τι συνέβη;

Η Άννα Βίσση είναι γνωστό πως αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορα μέρη, στις οποίες την ακολουθεί και η οικογένειά της που τα "σπάει" κάθε φορά στη σκηνή. Όταν, όμως, δεν βρίσκεται στη σκηνή, της αρέσει να διασκεδάζει με φίλους και αυτό έκανε και τις προάλλες, αλλά η βραδιά της επιφύλασσε μία έκπληξη.

Προς τον δρόμο της επιστροφής σταμάτησαν το αμάξι της κάποιοι αστυνομικοί ζητώντας της να κάνει αλκοτέστ, αφού πρώτα την ρώτησαν πόσο είχε πιει. Η τραγουδίστρια απάντησε πως είχε πιει μόνο δύο ποτήρια και ζήτησε από τον φίλο που ήταν μαζί της να καταγράψει το στιγμιότυπο για να δείξει σε όλους πως έλεγε την αλήθεια. Στο τέλος δικαιώθηκε, με την ένδειξη να είναι μηδενική.

«Εγώ περίμενα να λιποθυμήσει ο policeman», «Κλαίωωω...! Έχασε την ευκαιρία της ζωής του να σε συλλάβει», «Στην αρχή νόμιζα ήθελε να του τραγουδήσεις», «Τι μηδέν ρε, αφού έχει πιεί δύο ποτηράκια», «Ο Mr policeman πήρε πόζα, κοίταξε καλά, εκανε γελάκια και τελικά έδειξε 0», ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε κάτω από το βίντεο στο Tik Tok.