Καμία σχέση με την Καλλιόπη του "Σασμού" - Το γλέντησε μέχρι τα μεσάνυχτα η Μαρία Τζομπανάκη σε κρητικό πανηγύρι

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την Καλλιόπη του

Το βράδυ της Κυριακής (14/8) η Μαρία Τζομπανάκη και η Νεκταρία Γιαννουδάκη γιόρτασαν για τα καλά σε Κρητικό πανηγύρι στο Αμάρι Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα, και οι δυο κατάγονται από το νησί της Κρήτης και έτσι δεν δίστασαν να το γιορτάσουν μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν της σειράς, «Σασμός» (δείτε εδώ spoil για την δεύτερη σεζόν) όπου είδαμε τις δυο γυναίκες.

Τόσο η Νεκταρία Γιαννουδάκη όσο και η Μαρία Τζομπανάκη είναι ιδιαίτερα ενεργές μέσα από τα social media μιας και δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Όπως θα δείτε λοιπόν από την παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η Νεκταρία Γιαννουδάκη, και οι δυο ποζάρουν χαμογελαστές

Η Τζομπανάκη και η Γιαννουδάκη σε Κρητικό πανηγύρι

Η Μαρία Τζομπανάκη σε Κρητικό γλέντι

«Ας λένε ό,τι θέλουν» - Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ η Μαρία Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη, που προβλήθηκε την Δευτέρα 13/6. Μεταξύ άλλων, συγκινημένη δήλωσε για την νύφη της πως την έχει σαν κόρη της. Έδωσε, όμως και ένa φοβερό spoiler.

«Λένε ότι έχω κάνει διάφορες επεμβάσεις. Ας λένε ό,τι θέλουν. Δεν πειράζει. Πιστεύω ότι κάθε επάγγελμα και κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του κόκκινη γραμμή. Για μένα η κόκκινη γραμμή βρίσκεται κάπου αλλού από μια κοπέλα που είναι μοντέλο ή τραγουδίστρια. Εμείς που πρέπει να δείχνουμε κι άλλα πράγματα στους θεατές, να μιμούμαστε τη ζωή και την αλήθεια της πρέπει να είμαστε πιο κοντά, πιο συμβιβασμένοι με τον χρόνο. Ο χρόνος είναι φίλος γιατί βλέπω τον γιο μου να μεγαλώνει, έκανε παιδί, έγινα γιαγιά. Θέλω να πάω 90 χρονών, θέλω να ζήσω» τόνισε η Μαρία Τζομπανάκη.