Αυτό δεν το περίμενε με τίποτα - Η επική αντίδραση του Αργύρη Πανταζάρα όταν είδε τον εαυτό του σε...

Το θεώρησε τρομερά αστείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό δεν το περίμενε με τίποτα - Η επική αντίδραση του Αργύρη Πανταζάρα όταν είδε τον εαυτό του σε...

Όσο ο Αργύρης Πανταζάρας προετοιμάζεται για το νέο τηλεοπτικό του βήμα, τις στιγμές που έχει λίγο ελεύθερο χρόνο και μπορεί να χαλαρώνει, επιλέγει να λύνει σταυρόλεξα για να περνάει ευχάριστα την ώρα κάνοντας κάτι δημιουργικό. Σε ένα από αυτά, όμως, αντίκρισε κάτι που δεν του είχε περάσει από το μυαλό.

Στην αρχή της σελίδας υπήρχε μία φωτογραφία του και το ζητούμενο ήταν να βρεθεί το επώνυμό του. Ο ίδιος έμεινε έκπληκτος, αλλά ταυτόχρονα το θεώρησε πολύ αστείο και έτσι έβγαλε μία φωτογραφία το βιβλίο και το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κοροϊδεύοντας πως πρόκειται για μία αξιοσημείωτη στιγμή για την καριέρα του.

Η αντίδραση του Αργύρη Πανταζάρα όταν είδε τον εαυτό του σε σταυρόλεξο

«Καταξίωση, μετά θα πάω για υπουργός», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αργύρης Πανταζάρας

«Αυτός που κάτι μου στέρησε, μπορεί να με έσωσε...»

Ο Αργύρης Πανταζάρας, βρέθηκε την Κυριακή 3/7 καλεσμένος στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού, και εκτός από την αποκάλυψη για μία σκηνή με τον περίφημο Καραπάνο στο Σασμό, μίλησε και για την απώλεια της μηχανής του, γεγονός που είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό.

Ο ηθοποιός είπε πως όταν αντιλήφθηκε ότι του έκλεψαν τη μηχανή απλά συνέχισε την πορεία του καθώς θεώρησε πως αυτό έγινε γιατί κάποιος του στέρησε κάτι προκειμένου εν αγνοία του να τον σώσει από κάτι άλλο.

«Ευαισθητοποιήθηκε όλη η αστυνομία και έψαχνε τη μηχανή για τον Γεράσιμο Χριστογιάννη. Αυτή είναι όντως η προσωπική μου μηχανή που την έβαλα και στη σειρά όπως μου αρέσει να κάνω σε κάθε ρόλο βάζοντας στοιχεία από τη ζωή μου. Όταν λοιπόν βγήκα έξω και είδα ότι η μηχανή λείπει, συνέχισε τη πορεία μου. Είπα, “δε με νοιάζει”.

Αυτός που κάτι μου στέρησε, στην πραγματικότητα μπορεί να με έσωσε από κάτι. Το πήρα το μήνυμα έτσι και λέω, “καλή τύχη και καλό δρόμο”. Αυτό που μου πήρες μπορεί να είναι αυτό που με έσωσε. Οπότε καλή τύχη».