Φανερά αδυνατισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου - Η φωτογραφία που μαρτυρά την αλλαγή στην εικόνα της

Με μαύρο μπικίνι στην πισίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φανερά αδυνατισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου - Η φωτογραφία που μαρτυρά την αλλαγή στην εικόνα της

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται σε μία πολύ χαλαρή φάση αυτό το διάστημα, καθώς μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων ξεκίνησε να απολαμβάνει το καλοκαίρι με τους γιους της πηγαίνοντας από προορισμό σε προορισμό. Δημοσιεύει καθημερινά περιεχόμενο από τις διακοπές τους, ενώ όλο και πιο συχνά αναρτά φωτογραφίες της με μαγιό, παρόλο που δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια.

Προχώρησε, μάλιστα, σε άλλη μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φορούσε ένα μαύρο μπικίνι και φαινόταν να έχει αδυνατίσει πολύ. Στην αγκαλιά της βρισκόταν και ο γιος της και έπαιζαν μαζί κάτω από τα νερά στην πισίνα.

Η νέα εικόνα της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου - γιος

Σίσσυ Χρηστίδου - μαγιό

Ευχήθηκε στον γιο της με τον πιο γλυκό τρόπο για τα γενέθλιά του

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα, η οποία συνεχώς προσπαθεί να είναι παρούσα και στήριγμα στα παιδιά της, τον Μιχαήλ και τον Φίλιππο, οι οποίοι μεγαλώνουν γρήγορα με την παρουσιάστρια να μη μπορεί καλά καλά να το δεχτεί.

Το Σάββατο 13/8 έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να ευχηθεί στον πρωτότοκο γιο της για τα γενέθλιά του, μιας και έκλεισε τα 14. Η παρουσιάστρια με πολύ γλυκό τρόπο έγραψε μια λεζάντα, στη φωτογραφία, που τον κρατούσε αγκαλιά, όταν γεννήθηκε.

«~ 13.08.08 ~ Σήμερα γιορτάζουμε την ευλογημένη ημέρα που ήρθες στον κόσμο. Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια… 14 χρόνια! Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις..

Όσο και να προσπαθώ, δεν αλλάζει αυτό.. Σ´αγαπώ Φίλιππε.. με μια αγάπη ανίκητη, απόκοσμη.. Χρόνια πολλά γλυκέ μου έφηβε.. τώρα αρχίζουν όλα».

Χρηστίδου - Φίλιππος