Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου "λιώνει" στο πλευρό των κοριτσιών της - Η σπάνια ανάρτηση από τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτή τη περίοδο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς του ALPHA, «Σασμός» για την δεύτερη σεζόν (δείτε εδώ super αποκλειστικό).

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια σπάνια φωτογραφία με τις κόρες της από τη θάλασσα.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ξεκάθαρο πως έχει τεράστια αδυναμία στις κορούλες της καθώς είναι αχώριστες. Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει πως πρόκειται για το τελευταίο τους μπάνιο στη θάλασσα μιας και τα γυρίσματα της σειράς και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις την ζητούν πίσω.

Η ανάρτηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Η ανάρτηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Αυτός είναι ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, το κοινό τη γνώρισε και την αγάπησε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Εραστής Δυτικών Προαστίων», όπου υποδύθηκε τη «Λίζα», το κακομαθημένο κορίτσι που ερωτεύεται ο "λαϊκός" Αλέξης Γεωργούλης, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στα «Ίχνη».

Για αρκετό καιρό μετά την τηλεοπτική της επιτυχία, αποφάσισε να μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, για να επιστρέψει φέτος με την φαντασμαγορική σειρά του ALPHA, «Σασμός». Εκεί υποδύεται την «Βασιλική», τη γυναίκα που κλέβει την καρδιά του «Μαθιού». Μάλιστα ο τηλεοπτικός της έρωτας έχει γίνει τόσο viral που κάθε βράδυ αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter.

Στην προσωπική της ζωή η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν έχει καμία σχέση με τη Βασιλική του Σασμού. Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Νταλιάνη, τον οποίο φέτος απολαύσαμε στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα», ενώ είχε και ένα πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου σύζυγος