Με μπλε φόρεμα με έναν ώμο και άκρως μαυρισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα γραφικά σοκάκια της Αστυπάλιας

"Βροχή" τα likes στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με μπλε φόρεμα με έναν ώμο και άκρως μαυρισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα γραφικά σοκάκια της Αστυπάλιας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς σε λίγο καιρό από τώρα πρόκειται να μας "Καλημερίσει" για ακόμη μια χρονιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA στην εκπομπή, «Happy Day».

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς όπως και η ίδια έχει αποκαλύψει η Πάρος (δείτε εδώ φωτογραφίες με τα παδιά της) αλλά και τα τριγύρω νησιά είναι η αγάπη της.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 18/8 θέλησε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από την εξόρμηση στην Αστυπάλαια, όπου είχε επιλέξει να φορέσει ένα υπέροχο μπλε φόρεμα με έναν ώμο και της ταίριαζε "γάντι".

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας εντελώς άβαφη στο νησί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι γνωστό πως βρίσκεται στην Πάρο και διασκεδάζει με την οικογένειά της, αλλά και τους φίλους της, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και η Μαριέττα Χρουσαλά με την οποία τα έλεγαν στα σοκάκια του νησιού, αλλά και ο Χρήστος Φερεντίνος, για τον οποίο, βέβαια, δεν γνώριζε κανείς πως ήταν φίλοι.

Είναι φανερό, επίσης, πως πρόκειται για τον αγαπημένο προορισμό της παρουσιάστριας, καθώς δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα εκεί, με αποτέλεσμα οι αναρτήσεις της από το συγκεκριμένο μέρος να γεμίζουν την αρχική μας στα social media.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποπνέουν μία ηρεμία, καθώς εκείνη προχωράει στα στενά και γνωρίζει τους κατοίκους του νησιού, φορώντας ένα λευκό παντελόνι με κίτρινες λεπτομέρειες, γαλάζια τσάντα και σκουλαρίκια σαν κοράλια, ενώ στα πόδια της φορούσε απλώς...σαγιονάρες. Μάλιστα, δεν είχε ίχνος μακιγιάζ.

«Μια βόλτα στο γραφικό χωριό Λεύκες με τους υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους, τα ταβερνάκια και τα παραδοσιακά καφενεία με τα παραδοσιακά γλυκά είναι η απόδειξη ότι υπάρχει και μια διαφορετική Πάρος. Πιο ήσυχη αλλά εξίσου γραφική και αυθεντική», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή - διακοπές

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Πάρος