Χαιρετούσε τον μπαμπά της - Η συγκινητική αντίδραση της κόρης του Πετρούνια βλέποντας τον στην τηλεόραση

Μεγάλες στιγμές...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρετούσε τον μπαμπά της - Η συγκινητική αντίδραση της κόρης του Πετρούνια βλέποντας τον στην τηλεόραση

Ο Λευτέρης Περτούνιας αφού μοιράστηκε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του στον χώρο του αθλητισμού, ταξίδεψε μέχρι το Μόναχο με σκοπό να αγωνιστεί, όπως μόνο εκείνος ξέρει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Για επαγγελματικούς λόγους, λοιπόν άφησε πίσω την οικογένεια του με τη Βασιλική Μιλλούση να φροντίζει τις δύο κόρες τους και παράλληλα να καμαρώνει για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Λευτέρη. Στην ίδια κατάσταση θέλει να μυήσει και τη μικρή Σοφία, που έχει μεγαλώσει και αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα.

Έτσι λοιπόν, μαζί της παρακολούθησε την είσοδο του μπαμπά της στο στάδιο με το κοριτσάκι να τον αναγνωρίζει και να τον χαιρετάει πίσω από την οθόνη.

Η αντίδραση της κόρης του Λευτέρη Πετρούνια όταν είδε τον μπαμπά της στην τηλεόραση

Στα βήματα του μπαμπά της η κόρη του πρωταθλητή

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτός από εξαιρετικός αθλητής είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας, αφού δεν διστάζει λεπτό να εκφράζει την αγάπη του για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την επίσης πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση. Η κορούλα τους από ότι φαίνεται φροντίζει από μικρή να μοιάσει στο μπαμπά και στη μαμά, αφού από όσο βλέπουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Έλληνας πρωταθλητής, η μικρή ζήλεψε και τη δική του δόξα αλλά και της φυσικοθεραπεύτριάς του.

Μιλούση και Πετρούνιας έχουν βρει ο ένας την ευτυχία στο πρόσωπο του άλλου, αφού εκτός από ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, δείχνουν την απαραίτητη κατανόηση στην σκληρή καθημερινότητα αφού και οι δυο τους έχουν υπάρξει πρωταθλητές. Ο ίδιος δεν παραλείπει να εκφράζεται με πολύ αγάπη για τη μητέρα των παιδιών του που είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα, παράλληλα με τον ρόλο της ως μαμά.

Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες η μικρή βρέθηκε σε προπόνηση του πατέρα της και τον παρακολουθούσε με άγρυπνο μάτι κάτω από τους κρίκους, ενώ στη συνέχεια κατά την αποθεραπεία του, είπε να βοηθήσει λίγο και την φυσικοθεραπεύτριά του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε προπόνηση με την κόρη του

Η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια τον βοηθάει στην αποθεραπεία του