Ταξίδι "αστραπή" στο Μόναχο για τα μάτια του Πετρούνια - Στιγμές ευτυχίας για την Μιλλούση και τις κόρες τους

Πήγαν να τον εμψυχώσουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ταξίδι

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στο Μόναχο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όσο εκείνος προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω τον καλύτερό του εαυτό, οι κόρες του τον χαιρετούσαν από την οθόνη του σπιτιού τους, την ώρα που τον έβλεπαν να προκρίνεται στον τελικό για τους κρίκους.

Για να μπορούν, όμως, να τον θαυμάσουν από κοντά και να τον εμψυχώσουν, η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ταξίδεψε με τα παιδιά τους για να τον συναντήσουν και να του κάνουν την μεγαλύτερη αγκαλιά. Έτσι, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από αυτή τη στιγμή, στο προφίλ της στο Instagram, με τον Ολυμπιονίκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ταξίδι "αστραπή" στο Μόναχο για τον Λευτέρη Πετρούνια έκανε η Μιλλούση μαζί με τα παιδιά τους

Λευτέρης Πετρούνιας

Στα βήματα του μπαμπά της η κόρη του πρωταθλητή

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτός από εξαιρετικός αθλητής είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας, αφού δεν διστάζει λεπτό να εκφράζει την αγάπη του για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την επίσης πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση. Η κορούλα τους από ότι φαίνεται φροντίζει από μικρή να μοιάσει στο μπαμπά και στη μαμά, αφού από όσο βλέπουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Έλληνας πρωταθλητής, η μικρή ζήλεψε και τη δική του δόξα αλλά και της φυσικοθεραπεύτριάς του.

Μιλούση και Πετρούνιας έχουν βρει ο ένας την ευτυχία στο πρόσωπο του άλλου, αφού εκτός από ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, δείχνουν την απαραίτητη κατανόηση στην σκληρή καθημερινότητα αφού και οι δυο τους έχουν υπάρξει πρωταθλητές. Ο ίδιος δεν παραλείπει να εκφράζεται με πολύ αγάπη για τη μητέρα των παιδιών του που είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα, παράλληλα με τον ρόλο της ως μαμά.

Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες η μικρή βρέθηκε σε προπόνηση του πατέρα της και τον παρακολουθούσε με άγρυπνο μάτι κάτω από τους κρίκους, ενώ στη συνέχεια κατά την αποθεραπεία του, είπε να βοηθήσει λίγο και την φυσικοθεραπεύτριά του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε προπόνηση με την κόρη του

Η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια τον βοηθάει στην αποθεραπεία του