Τον έλουζε με το λάστιχο - Σπάνιο στιγμιότυπο του Βασίλη Κικίλια με τον γιο του στην Πάτμο

Οικογενειακές στιγμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον έλουζε με το λάστιχο - Σπάνιο στιγμιότυπο του Βασίλη Κικίλια με τον γιο του στην Πάτμο

Ο Βασίλης Κικίλιας πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς, ένα χρόνο περίπου μετά τη βάφτιση του γιου του, Αντώνιου, βρίσκεται στην Πάτμο, όπου χαλαρώνει μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές το διακοπές. Μπορεί να μη μοιράζεται συχνά τις προσωπικές του στιγμές, ωστόσο τις προάλλες δημοσίευσε μία φωτογραφία με το παιδί του και "έλιωσε" το Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, τον απαθανάτισαν την ώρα που ο μικρός του φίλος τον έβρεχε με το λάστιχο στο κεφάλι για να τον δροσίσει, με εκείνον να σκύβει για να τον βοηθήσει. Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξει η μέρα του.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια με τον γιο του

«Καλοκαίρι χωρίς λάστιχο δε γίνεται», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Βασίλης Κικίλιας

«Είναι ευλογία να...»

Ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε καλεσμένος το πλατό της εκπομπής «Alpha τώρα» τη Δευτέρα 18/7 και μίλησε για την πορεία του τουρισμού στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι. Λίγο πριν το κλείσιμο της συζήτησης, ο Υπουργός ρωτήθηκε για τα σχέδια των διακοπών του με την σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού και τον ενάμιση έτους γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο, που του έχει πάρει τα μυαλά και "πέφτει" στα πατώματα με τις γλύκες του.

«Είναι ευλογία να έχει κανείς ένα παιδάκι, ένα μωράκι. Κάνω ό,τι μπορώ για να μπορώ να έχω έστω και λίγες στιγμές μαζί του και με την οικογένειά μου. Και θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ διακοπές εκεί στην καρδιά του Αυγούστου, όπως, ενδεχομένως όλοι οι Έλληνες.

Η οικογένεια δεν είναι εύκολο να έρχεται στα ταξίδια που κάνω, γιατί η ηλικία του μωρού είναι τρυφερή ακόμα. Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική στην προσπάθεια μου. Και δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στην Ελλάδα. Υπάρχει πολύς κόσμος που δουλεύει και αγωνιά και θέλει να στηρίξει την οικογένειά του» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας.