Με μπικίνι γεμάτο πούλιες και λεοπάρ κιμονό - Αρετουσάριστη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στη θάλασσα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μπικίνι γεμάτο πούλιες και λεοπάρ κιμονό - Αρετουσάριστη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στη θάλασσα

Η Μαρίνα Πατούλη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά της, έχοντας ανοίξει το δικό της κατάστημα στην Μύκονο με γυναικεία ρούχα και κοσμήματα, περνάει τον περισσότερο της χρόνο στο νησί. Στο πλευρό της μάλιστα, βρίσκεται κάθε λεπτό ο Βλάσης Χολέβας με τον οποίο υπάρχουν φήμες πως είναι ζευγάρι.

Όταν ωστόσο βρίσκει ελεύθερο χρόνο, η επιχειρηματίας απολαμβάνει τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού των ανέμων, αλλά και τις βουτιές της σε κοσμικές παραλίες. Μετά το διαζύγιο της έχει αλλάξει οριστική σελίδα στη ζωή της και πλέον βλέπει πιο αισιόδοξα, ενώ προσπαθεί να περάσει το μήνυμα πως όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με μαγιό

Χθες Δευτέρα 22/8 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία πόζαρε με μπικίνι γεμάτο πούλιες και λεοπάρ κιμονό. Η Μαρίνα Πατούλη έδειχνε πολύ σικάτη και εντυπωσιακή.

Μαρίνα Πατούλη μαγιό

Η διατροφή της

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να έχει φτάσει αισίως στα 54 της χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνος που προστίθεται πάνω της, της δίνει μεγαλύτερη γοητεία, ενώ το σώμα της έχει καταφέρει να μείνει σε άριστη κατάσταση.

Τον τελευταίο καιρό, η Μαρίνα Πατούλη έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της.

Ούτε η ίδια, ούτε ο Βλάσσης Χολέβας έχουν επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση, ωστόσο σε κάθε τους συνέντευξη αφήνουν υπονοούμενα.

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής!