Ο ξέφρενος χορός της Μαρίνας Πατούλη στο μαγαζί της στην Μύκονο - Τραγουδούσε και έστελνε φιλιά

Οι διάσημες επισκέψεις που δέχτηκε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο ξέφρενος χορός της Μαρίνας Πατούλη στο μαγαζί της στην Μύκονο - Τραγουδούσε και έστελνε φιλιά

Τον περισσότερο χρόνο η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στο νησί των Ανέμων και συγκεκριμένα στο μαγαζί που έχει μαζί με τον Βλάσση Χολέβα (δείτε εδώ το εσωτερικό του). Βέβαια, η ίδια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, στην Μύκονο βρέθηκε και ο Νίκος Κοκλώνης όπου η συνάντηση κορυφής ήταν γεγονός. Μεταξύ άλλων, μετά την έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάννας Μπέτα, ο Νίκος Κοκλώνης συνέχισε τη βόλτα του στα στενά του νησιού και πέρασε από την μπουτίκ ρούχων της Μαρίνας Πατούλη και του Βλάσση Χολέβα.

Όπως θα δείτε παρακάτω και από το insta story που δημοσίευσε ο ίδιος, οι δυο τους το έριξαν για τα καλά στον χορό ενώ ξέσπασαν ταυτόχρονια στα γέλια.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη στο μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη

Δεν είναι η πρώτη φορά - Χόρεψε σαν Βραζιλιάνα μέσα στο χλιδάτο της μαγαζί

Η Μαρίνα Πατούλη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς την βλέπουμε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δηοσιεύσει ένα βίντεο μέσα από το χλιδάτο της μαγαζί στην Μύκονο όπου όχι μόνο διαφήμισε το άκρως εντυπωσιακό ρούχο που φορούσε αλλά από την άλλη δεν δίστασε να "ρίξει" και έναν χορό.

Αναμφίβολα η ίδια βιώνει μια αρκετά ευχάριστη περίοδο στη ζωή της, τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ μερικά ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε για την επιχείρησή της).

Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Πατούλη