Καλύτερα δε γίνεται: Πότε κάνει πρεμιέρα η Ναταλία Γερμανού; - Στον αέρα το επίσημο τρέιλερ

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: Πότε κάνει πρεμιέρα η Ναταλία Γερμανού; - Στον αέρα το επίσημο τρέιλερ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA θα συνεχίσει κανονικά με την Ναταλία Γερμανού να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Όπως φαίνεται η συγκεκριμένη εκπομπή φαίνεται να είναι αρκετά αγαπημένη για τους περισσότερους τηλεθεατές αφού κάνει τα Σαββατοκύριακά του πιο όμορφα.

Έτσι λοιπόν στον αέρα έχει βγει το πρώτο επίσημο τρέιλερ της εκπομπής του ALPHA όπου μέσα από αυτό, αποκαλύπτεται και η ημερομηνία της πρεμιέρας. Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στις 10 Σεπτεμβρίου στις 13:50 στον Alpha την ίδια ώρα που δέχτηκε όμορφες ευχές και από την Ελένη Μενεγάκη.

Το επίσημο τρέιλερ της εκπομπής του ALPHA

"Έφτασες 60 μένοντας άτεκνη..." - Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε η Ναταλία Γερμανού και η απάντησή της

Για ακόμη μια φορά η Ναταλία Γερμανού απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι, μιας και δεν δίστασε να απαντήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο σε μια χυδαία ανάρτηση ενός χρήστη του Twitter, ο οποίος αναφερόταν σε εκείνη και τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση έγραφε: «Ενώ καρπώθηκες όλα τα προνόμια ως κόρη του πατέρα σου, έφτασες σχεδόν 60 χρονών μένοντας άτεκνη και με περισσή αχαριστία έκοψες τη γενεαλογική του γραμμή. Ακόμη πιο ξεδιάντροπα, μέσω της TV, προβάλλεις στο έθνος το προσωπικό σου ναυάγιο προωθώντας φεμινισμό και αντιρατσισμο. Ντροπή σου!».

Η παρουσιάστρια λοιπόν, που πρόσφατα ξέσπασε και για τις φωτιές, αναδημοσίευσε το tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι ίσως από τα πιο τιμητικά tweets που έχω λάβει. Το μοιράζομαι μαζί σας. Όταν νομίζουν ότι σε βρίζουν αλλά τελικά σε δοξάζουν»

undefined