Σπα, πισίνες και γκουρμέ εστιατόριο - Πόσο κοστίζει ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο που μένει η Σίσσυ Χρηστίδου στη Ρόδο

Είναι απλά εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπα, πισίνες και γκουρμέ εστιατόριο - Πόσο κοστίζει ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο που μένει η Σίσσυ Χρηστίδου στη Ρόδο

Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή της (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα), η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις διακοπές της στο πανέμορφο νησί της Ρόδου, σε ένα ξενοδοχείο που θα ζήλευε ο καθένας.

Η παρουσιάστρια χαλαρώνει λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, ενώ καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ξενοδοχείο όπου μένει λέγεται Gennadi Grand Resort και κάθε χώρος του είναι απλά εντυπωσιακός, ενώ διαθέτει όλες τις ανέσεις για τους πελάτες του.

Οι τιμές για τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου μένει η Σίσσυ Χρηστίδου

Παρακάτω έχουμε κάποιες ενδεικτικές τιμές των δωματίων του ξενοδοχείου για τρία βράδια μέσα στον Σεπτέμβρη. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως οι τιμές αυτές αλλάζουν ανάλογα με τα άτομα που μένουν στο δωμάτιο και ανάλογα με τις παροχές που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Σίσσυ Χρηστίδου Ρόδος
Σίσσυ Χρηστίδου ξενοδοχείο Ρόδος

Οι μοναδικές διακοπές της Σίσσυς με τους γιους της σε 5στερο camping

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεγνοιάζει από τα πρόβληματά της και την καθημερινότητά της έχοντας στο πλευρό της τους μικρούς της γιους. Εφόσον η εκπομπή της είναι Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια του Mega φροντίζει τις καθημερινές να περνάει χρόνο με την οικογένειά της. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, επέλεξαν να επισκεφθούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κάμπινγκ του Πηλίου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την εμπειρία τους αυτή και η αλήθεια είναι πως το μέρος που βρίσκονται φαίνεται κάτι περισσότερο από συναρπαστικό. Γι' αυτό και σας βρήκαμε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που δεν έχετε κανονίσει κάτι για το καλοκαίρι σας, ή θα δουλεύετε και θέλετε να ξεφύγετε για λίγες ημέρες είναι μια μοναδική επιλογή.

Ένα καμπινγκ αξέχαστο για τους παλιούς κατασκηνωτές και αλησμόνητο για τους νέους. Το νέο κάμπινγκ στο Χορευτό "Chorefto Camp" είναι ριζικά ανανεωμένο στην παλιά του θέση και φιλόξενο όσο ποτέ. Το Χορευτό είναι ένα όμορφο παραθαλάσιο χωριό του Αιγαίου κοντά στην Ζαγορά Πηλίου.

Η ιστορία του Χορευτού είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία της Ζαγοράς καθώς το Χορευτό ήταν το ιστορικό λιμάνι της Ζαγοράς απ' οπου τα ξακουστά Ζαγοριανά Καράβια ξεκίνησαν την Ναυτιλιακή τους δραστηριότητα στην Ευρώπη και στην Ασία. Ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για τους ταξιδιώτες, συνδυάζοντας ευχάριστα Βουνό και Θάλασσα μέσα σε ένα πλούσιο και βλαστώδες τοπίο ανάμεσα στις πιο όμορφες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου. Η παραλία έχει μήκος 2,5χλμ και είναι γνωστή για την ανάλαφρη άμμο της και τα πεντακάθαρα νερά της.

Πήλιο camp