Πολύ ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη - Έγινε γνωστό με μια φωτογραφία

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για το ερωτευμένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη - Έγινε γνωστό με μια φωτογραφία

Η Κατερίνα Στικούδη εδώ και πολλά χρόνια έχει βρει την ευτυχία και τον έρωτα στην αγκαλιά του Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από τέσσερα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Μορφάτι Θεσπρωτίας έχοντας στο πλευρό του μόνο συγγενείς και στενούς φίλους.

Τρία χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021, η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα αγοράκι, περίπου 4 κιλά. Έχοντας ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχίας, χθες 25/8/2022, γιόρτασαν επέτειο τους.

Η ανάρτηση της Στικούδη για την επέτειο της με τον Σερίφη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πεθερό της, πατέρα του συζύγου της και έγραψε μερικά πολύ όμορφα λόγια για τον ίδιο.

«Τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ήμασταν εκεί αγαπημένε μου Βυρωνα , στο Μορφατι Θεσπρωτίας .. Περάσαμε υπέροχα σ ένα μοναδικό πάρτυ αγάπης , με τον γιο σου να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ ..
Είναι αυτό το μουστάκι σου , είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήταν σαν να σε ήξερα από πάντα , είναι αυτό το χιούμορ σου που με κάνει να θέλω να συζητάω με τις ώρες μαζί σου , είναι κι αλλά τόσα που με κάνουν να σε αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο!

Έχει ερθει στη ζωη μας αλλος ένας Βυρωνας Σερίφης που κάθε μέρα μας συγκινεί , μας μαθαίνει πράγματα , μας κάνει πιο δυνατούς ! Σερίφηδες σας αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης επέτειος

Το σπίτι που μένουν

Το ζευγάρι, έχει στεγάσει την οικογένεια του σε ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι με παραδοσιακή διακόσμηση.

Η αγάπη τους για κάθε μορφή τέχνης είναι φανερή και στο σπίτι τους. Κλασικοί πίνακες, βιβλιοθήκες γεμάτες σε κάθε τους ράφι, και φυσικά τα αγαπημένα τους μουσικά όργανα είναι εκεί.

Η διακόσμηση έχει vintage στοιχεία, επικρατεί το ξύλο, η πέτρα και τα παραδοσιακά χάλια, ενώ ξεχωρίζουν τα δυο πιάνο. Συχνά οι δυο τους παίζουν μαζί μουσική και η Κατερίνα τραγουδάει, ειδικά τώρα που γύρισαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και πίσω στις επάλξεις.