Κρεμόταν από το σκάφος πολύ μαυρισμένη - Η Βαλαβάνη φόρεσε ένα ροζ με λαχούρια μπικίνι στη Γαύδο

Στα πολύ αδύνατά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κρεμόταν από το σκάφος πολύ μαυρισμένη - Η Βαλαβάνη φόρεσε ένα ροζ με λαχούρια μπικίνι στη Γαύδο

Ανέμελη και πολύ μαυρισμένη φαίνεται να είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις διακοπές, που κάνει με την Κρήτη να είναι αγαπημένος της προορισμός. Η δημοσιογράφος αυτές τις μέρες προς το τέλος του καλοκαιριού ηρεμεί στη Γαύδο δημοσιεύοντας φωτογραφίες από εκεί.

Μετά το απλό μαύρο μπικίνι της αυτή τη φορά δημοσίευσε στο instagram μια νέα φωτογραφία της με άλλο μαγιό. Χαλαρή σε σκάφος είδαμε λοιπόν την Ευρυδίκη φορώντας το ροζ με λαχούρια νέο της μαγιό, το οποίο έκανε αντίθεση με το μαύρισμα της, το οποίο είναι πιο έντονο από κάθε άλλη φορά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαυρισμένη σε σκάφος στη Γαύδο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τι είναι η δίαιτα keto που κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε παραδεχτεί πως μετά το Survivor είχε πάρει μερικά κιλά, τα οποία και ξεφορτώθηκε γρήγορα και εύκολα κάνοντας μια συγκεκριμένη δίαιτα. Ο λόγος για την Keto, η οποία κατάφερε να την κάνει να ξεφουσκώσει σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα γιατί "έκοψε" ένα πιάτο που εμείς τρώμε καθημερινά και στον Άγιο Δομίνικο εκείνη το έτρωγε συνέχεια.

«Πριν αρχίσω το χορό, που τώρα είναι στη ζωή μου επί 8 ώρες καθημερινά, γυμναζόμουν περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο έκανα αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και TRX», είχε πει σε συνέντευξή της παλαιότερα, όμως το μυστικό για το υγιές της σώμα είναι στην δίαιτα.

«Τρώω τα πάντα, σίγουρα προσέχω κι αν είναι να φάω κάτι παχυντικό θα το φάω με μέτρο. Αν αποφεύγω κάτι περισσότερο, είναι τα τηγανητά. Δεν είμαι freak με τη διατροφή μου», τονίζει η δημοσιογράφος, η οποία πέρα από την αλλαγή στο σώμα της, έκανε και μια ακόμη αλλαγή, αλλά αυτή τη φορά στα μαλλιά της.

Πρόκειται για διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, μα πλούσια σε λιπαρά και μέτρια σε πρωτεΐνη. Αν και παλιά είχε θεωρηθεί αμφιλεγόμενη, πλέον δεν είναι. Φαίνεται πως τα οφέλη της στο σωματικό βάρος και στην υγεία είναι πολλά, σύμφωνα με τους ειδικούς και μάλιστα, αρχικά σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1920 για ασθενείς με επιληψία!

Τι είναι η δίαιτα keto που κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο τρόπος που λειτουργεί, είναι ως εξής: όταν το σώμα έχει εξαντλήσει το γλυκογόνο στο συκώτι, παράγει κετόνες και χρησιμοποιεί ενέργεια από το λίπος που είναι αποθηκευμένο στα λιποκύτταρα, εφόσον βέβαια προσλαμβάνουμε λιγότερες θερμίδες από όσες χρειαζόμαστε. Επομένως η Ευρυδίκη τρώει λαχανικά, λιπαρά και πρωτεΐνη αλλά όχι πατάτες, ζυμαρικά και άλλα.