Έχασε τη δίκη, έχασε και τις φίλες της - Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα για την Amber Heard μετά τις περιπέτειες με τον Johnny Depp

Tα πράγματα δεν της ήρθαν όπως τα περίμενε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έχασε τη δίκη, έχασε και τις φίλες της - Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα για την Amber Heard μετά τις περιπέτειες με τον Johnny Depp

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα για την ηθοποιό Amber Heard. Και αυτό γιατί παρά την προσπάθειά της να αποσπάσει κάτι μέσα από τα δικαστήρια με τον Johnny Depp, στα οποία τον κατηγόρησε για βίαι συμπεριφορά και κακοποίηση, ωστόσο ο πρώην σύζυγός της αθωώθηκε. Σα να μην έφτανε αυτό το δικαστήριο την υποχρέωσε να του καταβάλει και ένα ποσό ύψους 8 εκατομμυρίων ως αποζημίωση. Ωστόσο αυτό φαίνεται να μην είναι το μοναδικό βάσανο για την ίδια, αφού φαίνεται ότι μετά τις δίκες οι πρώην φίλες της την έχουν κάνει πέρα.

Η ζωή της ηθοποιού σίγουρα έχει αλλάξει δραματικά από τότε, αφού αναγκάστηκε να πουλήσει το πολυτελέστατο σπίτι της, ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει να ψωνίζει και από φτηνές αλυσίδες ρούχων, συμβάν που αξιοποιούν και οι δικηγόροι της για να αποδείξουν ότι δεν έχει χρήματα για να αποζημιώσει τον Depp. Ωστόσο ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν από τη μία να γίνεται αυτό και από την άλλη να εντοπίζεται με συχνότητα να τρώει σε πανάκριβο γαλλικό εστιατόριο.

Η Amber Heard κατά τη διάρκεια της δίκης με τον Depp

Αυτές είναι οι φίλες της Heard που την έκαναν πέρα

Σύμφωνα με το «Geo News», που επικαλείται το περιοδικό «Star», κάποιοι από τους καλούς φίλους με τους οποίους η Χερντ συνήθιζε να κάνει πάρτι, την αγνοούν εντελώς παρόλο που κατέφυγε σε εκείνους για βοήθεια. Πηγή που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της αναφέρει ότι οι άλλοτε κολλητές της Κρίστεν Στιούαρτ, Κάρα Ντελεβίν και Μαργκότ Ρόμπι την «έχουν κάνει πέρα» και την «έχουν βάλει στο περιθώριο».

«Η Άμπερ έχει απευθυνθεί σε παλιές φίλες της, όπως η Κρίστεν Στιούαρτ, η Κάρα Ντελεβίν και η Μαργκότ Ρόμπι, ελπίζοντας ότι θα τη βοηθήσουν τουλάχιστον με ένα μέρος για να μείνει», δήλωσε η πηγή. «Την σνομπάρουν και, σε πολλές περιπτώσεις, δεν της μιλούν και την αφήνουν να φύγει».

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: INSTAGRAM

Δεν το βάζει κάτω με τη δίκη - Αποκάλυψε ότι ο Johnny Depp πάσχει από...

Και ενώ τα πράγματα φαίνεται να είχαν ηρεμήσει μεταξύ τους, η Amber Heard δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους τη δικαστική διαμάχη έως τη δικαίωσή της. Έτσι η νομική ομάδα της, παρουσίασε κάποια έγγραφα που αποδίδουν κάποια βίαια περιστατικά που ισχυρίζεται ότι συνέβησαν εις βάρος της, στη στυτική δυσλειτουργία του Johnny Depp.

Και ο ίδιος πάντως, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και θα πρωταγωνιστήσει μάλιστα σε γαλλική ταινία φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει τα όσα τράβηξε στα δικαστήρια εξαιτίας της πρώην συζύγου του. Έτσι σε πρόσφατο δίσκο που κυκλοφόρησε μαζί με τον Βρετανό κιθαρίστα Jeff Beck υπάρχουν κάποιοι στίχοι που φαίνεται να είναι ''καρφιά'' για την ίδια.

Σύμφωνα με το Page Six, ντοκουμέντα που παρουσίασε η ομάδα της Άμπερ Χερντ αναφερόμενη στο περιστατικό με το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού στην Αυστραλία, υποστήριξαν ότι εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος, γινόταν πιο βίαιος.

«Αν και ο κύριος Ντεπ θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει την πάθησή του με τη στυτική δυσλειτουργία, αυτή η πάθηση είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού για τον βιασμό της Άμπερ Χερντ», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει διαρρεύσει και μια άλλη εκδοχή υπέρ του Ντεπ όμως, σύμφωνα με την οποία η αδερφή της Χερντ είπε στην εργοδότρια της, πως η ηθοποιός έκοψε το δάχτυλο του Ντεπ, στο περιστατικό όπου φέρεται να βιάστηκε.