Με απλό λευκό t - shirt και γυαλιά μυωπίας - Η αρετουσάριστη όψη της Βίκυς Καγιά είναι εξίσου εντυπωσιακή

Πολύ σοφιστικέ!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με απλό λευκό t - shirt και γυαλιά μυωπίας - Η αρετουσάριστη όψη της Βίκυς Καγιά είναι εξίσου εντυπωσιακή

Η Βίκυ Καγιά είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες και διαχρονικά γοητευτικές Ελληνίδες με μια μακρά πορεία στο χώρο του μόντελινγκ και της μόδας. Με τα χρόνια, μετά και από την περίοδο που έγινε μητέρα, η κριτής του GNTM, έμαθε να αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι και ανεβάζει συχνά αρετουσάριστες φωτογραφίες, που βέβαια είναι εξίσου εντυπωσιακή. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram τη βλέπουμε καθημερινά ντυμένη με τα γυαλιά μυωπίας της και ένα κότσο να διαβάζει το βιβλίο της.

Η κριτής είναι σε περίοδο πλήρους προετοιμασίας για την πρεμιέρα του ριάλιτι μοντέλων, αν και το απολαυστικό καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους την αποζημίωσε. Καθημερινά μετά το τρέιλερ που κυκλοφόρησε όλο και περισσότερα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως ένα απροσδόκητο συμβάν που την έκανε να ξεκαρδιστεί.

Το αρετουσάριστο λουκ της Καγιά με γυαλιά μυωπίας

Έτσι η fashion expert, άφησε για λίγο τις λαμπερές εξόδους και το έριξε στο διάβασμα επιλέγοντας το βιβλίο «Η ιστορία της ομορφιάς», του Ουμπέρτο Έκο. Προετοιμασία για το παιχνίδι; Ποιος ξέρει...

Στα stories της τη βλέπουμε με ένα απλό λευκό μπλουζάκι με στάμπα και τα γυαλιά μυωπίας της και η εμφάνισή της είναι πολύ εντυπωσιακή και σοφιστικέ.

Η Βίκυ Καγιά με γυαλιά μυωπίας και χωρίς μακιγιάζ

Η Βίκυ Καγιά με γυαλιά μυωπίας και σουφρωμένα χείλη

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP/ EΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: INSTAGRAM

Η μητέρα της δεν είχε καμία σχέση με το μόντελινγκ

Η Βίκυ Καγιά παρόλο που είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της ελληνικής showbiz, έχει σεβαστεί την επιθυμία των γονιών της να μην ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες, ενώ και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες. Μάλιστα, ούτε και τα αδέρφια της, Σταύρος και Ιωάννα, θέλουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχουμε δει τα πρόσωπα τους ποτέ.

Η κυρία Αλεξάνδρα Καγιά δεν ήθελε ποτέ η κόρη της να ακολουθήσει το μόντελινγκ. Την έσπρωχνε προς την Νομική Επιστήμη και ήθελε να βρει από νωρίς τον κατάλληλο σύντροφο, ώστε να αποκτήσει την ασφάλεια που της έλειπε, μέσα σε μια ισορροπημένη και ήρεμη οικογένεια. Παρόλα αυτά η Βίκυ τα κατάφερε περίφημα και μάλιστα όχι μόνο έκανε τεράστια καριέρα, αλλά και μια πολύ όμορφη οικογένεια. Άλλωστε η ίδια, έδωσε το όνομα της μητέρας της στην κόρη της, αφού η μικρή Μπιάνκα Κρασσά λέγεται και Αλεξάνδρα (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

Η κυρία Αλεξάνδρα όπως έγραψε το people το 2011 ήταν υπάλληλος σε γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων και δεν ενδιαφέρεται για τα φλας της δημοσιότητας.

Βίκυ Καγιά μητέρα