Καμία σχέση με την τηλεόραση - Τι δουλειά κάνει ο πατέρας της Φαίης Σκορδά

Η παρουσιάστρια του έχει μεγάλη αδυναμία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την τηλεόραση - Τι δουλειά κάνει ο πατέρας της Φαίης Σκορδά

Μπορεί τώρα να ετοιμάζεται να κάνει το νέο μεγάλο βήμα της στο ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση με τους συνεργάτες της), ωστόσο η Φαίη Σκορδά μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κάνει μία εντυπωσιακή καριέρα στην ελληνική τηλεόραση, με διαρκή παρουσία στην πρωινή ζώνη των μεγαλύτερων καναλιών.

Η παρουσιάστρια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, ενώ δε θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα αν δεν είχε στο πλευρό του, τους δικούς της ανθρώπους που τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Με τι ασχολείται ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά

Στήριγμά της, ανέκαθεν ήταν οι γονείς της. Η παρουσιάστρια, γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη.

Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη (δείτε τον εδώ), ο οποίος είναι επίσης ακτινολόγος, σαν τον μπαμπά του. Η Φαίη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και γι' αυτό κάθε καλοκαίρι περνάει πολύ χρόνο στο Κιλκίς.

Φαίη Σκορδά μπαμπάς
Πηγή: Instagram @fayskorda

Η μεγάλη της αδυναμία όμως είναι οι γιοί της

Μπορεί να μην είναι επίσημο ακόμη τουλάχιστον, ωστόσο λίγο καιρό πριν κάνει ποδαρικό στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, η Φαίη Σκορδά, περνά λίγο χρόνο απέχοντας από την κουραστική και με γρήγορους ρυθμούς καθημερινότητα, και δεν χορταίνει να γεμίζει τις μπαταρίες της κάνοντας πράγματα μαζί με τα παιδιά της.

Οι γιοι της, μπορεί να έκαναν τις διακοπές τους μαζί με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο αυτές τις μέρες βρίσκονται μαζί της, και η ίδια μοιράστηκε μαζί με τους ακόλουθούς της στο Instagram, ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο, μιας και έλαβε ένα πολύ γλυκό δώρο από τον έναν.

Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα βίντεο με τον γιο της να της δίνει δωράκι. Ο γιος της της έδωσε ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς και ακολούθησε ένας μικρός διάλογος ανάμεσα τους. Η παρουσιάστρια αναρωτιέται: «Για μένα;» με τον γιο της να της απαντάει «Ναι, ορίστε».