Μπήκε στο αμάξι με πετσέτα στα μαλλιά - Το ''τερμάτισε'' η Μαρία Σολωμού

«Πιστεύετε ότι είμαι καλά;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μπήκε στο αμάξι με πετσέτα στα μαλλιά - Το ''τερμάτισε'' η Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού έχει έντονο το στοιχείο της τρέλας πάνω της καταφέρνοντας να ζει με έντονο τρόπο την κάθε της στιγμή κάνοντας μάλιστα πολλές από αυτές γνωστές στους φίλους της στο Instagram.

Αυτή τη φορά ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε, πως το τερμάτισε η γνωστή ηθοποιός, η οποία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό της με την πετσέτα μαλλιών με σκοπό να πάει σε κάποιο αργοπορημένο της ραντεβού. Φυσικά και έβγαλε βίντεο, το οποίο είδαμε στο Instagram και για όσους τη γνωρίζουν καλά αυτό δεν ήτα τίποτα αφού έχει κάνει ξανά κάτι αντίστοιχο.

Η Μαρία Σολωμού μπήκε στο αμάξι με την πετσέτα στο κεφάλι

«Εσείς τώρα τι πιστεύετε; Ότι είμαι καλά; Η τρέλα αφενός δεν έχει σύνορα, δεν έχει όρια στη δική μου περίπτωση. Δε θα σωθώ ποτέ. Ο άνθρωπος που συνειδητοποιεί ότι έχει αργήσει στο ραντεβού την ώρα που λούζεται τι κάνει; Απλά τα πράγματα. Βάζει την πετσέτα στο κεφάλι και πάει στο ραντεβού.

Πως θεωρείται ότι θα πάει αυτό το ραντεβού; Ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες. Πραγματικά θεωρώ ότι αυτό το καλοκαίρι δε μου έκανε καλό. Τι να κάνω; Που να ελπίσω;».

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ: ndp

Άλλη μια φορά που η Μαρία ήταν σε έξαλλη κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητο της

Η Μαρία Σολωμού είναι μια από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες του χώρου των ηθοποιών, που δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο και ο εκρηκτικός χαρακτήρας της Μαρίας την κάνουν πολύ αγαπητή στο κοινό της, αφού πάντα κάτι καινούριο θα περιμένεις από εκείνη.

Η σχέση της με τα social media μετά την καραντίνα έγινε πολύ καλή και έτσι τα videos από την καθημερινότητα της είναι κάτι σύνηθες. Το αμάξι της δε, το αγαπάει πολύ αφού συχνά εκφράζεται για όσα της συμβαίνουν μέσα από αυτό. Την Τετάρτη λοιπόν, 24/2 η ηθοποιός ανέβασε μια σειρά από stories, ούσα έξαλλη με τα τραγούδια, που έπαιζε το ραδιόφωνο.

Δε μπορούσες να την πιάσεις πουθενά, αν και γενικά είναι ανοιχτή σε πολλά είδη μουσικών, καθώς πρόσφατα την είδαμε να τα «σπάει» στα μπουζούκια με πολύ καλή παρέα. Και ενώ λοιπόν, άλλαζε σταθμούς από το έντεχνο, στο pop και πάλι αντίστροφα όλα τα τραγούδια κάτι της θύμιζαν..

Το πρώτο τραγούδι που έτυχε να ακουστεί από το ραδιόφωνο ήταν η «Οδός Ονείρων» από Μαρίνο και Γαλάνη και η Σολωμού γρήγορα αντέδρασε: «Όχι, όχι. Φύγε κι εσύ τώρα. Δε βλέπεις την κατάστασή μου; Μα τι μου ‘λαχε σήμερα; Όχι, όχι, δε θέλω τόση θλίψη». Αλλά το θέμα συνεχίστηκε...

Τα «Μάγια» της Ζόζεφιν δεν τα ήθελε.

Το επόμενο δεν το ήξερε. Όταν, όμως, άκουσε ότι το παρεπόμενο ήταν «Το Παλιό μου Παλτό», κάπου εκεί ξέσπασε. «Καταλαβαίνετε το μέλλον μου, το σύμπαν τι μου λέει; Το παλιό μου παλτό πάλι θα ακούω; Δε θέλω το παλιό μου παλτό. Θέλω ένα καινούργιο πια», είπε έξαλλη στην κάμερα.

Τι καημός είναι αυτός, Παναγία μου, σήμερα. Παιδιά, τον νου σας σήμερα. Θα έρθει η ώρα 22:22. Κάντε μία μικρή προσευχούλα. Ό,τι κάνετε σταματήστε το εκείνη την ώρα, γιατί ό,τι ευχόμαστε σήμερα είναι ανοιχτά όλα τα πεδία. Τα σύμπαντα τα ακούνε όλα. Είναι λέει μέρα – καθρέφτης. Καθρεφτίζεται το μέλλον μας. Αν είναι αυτό εμένα το μέλλον μου, δεν πάω να πετάξω ελεύθερη από κάπου ψηλά; Δεν κουμπώνει τίποτα. Αλλά παρόλα αυτά, εγώ προσπαθώ να κρατήσω θετική (ενέργεια). Μη με βλέπετε έτσι που κοντεύω να τρελαθώ. Δε με βοηθάει ούτε η μουσική σήμερα», συνέχισε η ηθοποιός.