Για φαγητό στο εστιατόριο του Σουλτάτου η Βάσω Λασκαράκη - Ξετρελαμένη η κόρη της με τα πιάτα

Οι διακοπές τους δεν έχουν τέλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Για φαγητό στο εστιατόριο του Σουλτάτου η Βάσω Λασκαράκη - Ξετρελαμένη η κόρη της με τα πιάτα

Οι διακοπές δείχνουν να μην έχουν τέλος για τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στην πανέμορφη Κρήτη μαζί με την αγαπημένη κόρη της, Εύα και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος μάλιστα εργάζεται ως σεφ σε ένα εστιατόριο (δείτε εδώ το σπίτι που έχουν στο νησί).

Η ηθοποιός, το βράδυ του Σαββάτου (27/8), επισκέφθηκε το εστιατόριο του συζύγου της μαζί με την κόρη τους και οι δυο απόλαυσαν μερικές από τις πιο λαχταριστές δημιουργίες του.

Δείπνο στο μαγαζί του Σουλτάτου για την Βάσω Λασκαράκη και την κόρη της

Μάλιστα, η μικρή Εύα ενθουσιάστηκε πάρα πολύ όταν μαζί με το γλυκό της, της σέρβιραν λιωμένη σοκολάτα για να το εμπλουτίσουν. Η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από το δείπνο τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Βάσω Λασκαράκη κόρη

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram @vasolaskaraki

Όλη η αλήθεια - Οι σχέσεις της Βάσως Λασκαράκη με τον πατέρα του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2019 και έκτοτε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους περνούν το μεγαλύτερος μέρος της μέρας τους μαζί, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκονται διακοπές στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του γνωστού σεφ, ενώ μαζί τους είναι και οι κουμπάροι τους, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στην Κρήτη και περνάει εκεί τις διακοπές του. Διαθέτουν άλλωστε και ένα υπέροχο σπίτι, ενώ πάντα μαζί τους βρίσκεται και η κόρη της ηθοποιού Εύα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μεγάλη αδυναμία στους δικούς του, ενώ είναι ίδιος με τον αγαπημένο του πατέρα. Εκείνος από τη μεριά του είναι ενεργός στα social media και έχει δείξει πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις του, πόση αδυναμία έχει στη νύφη του, Βάσω Λασκαράκη.

Μάλιστα έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στο πλευρό της, ενώ πριν από λίγες ώρες, φωτογραφήθηκε και με την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της.

Βάσω Λασκαράκη σχέσεις με πεθερό

Σουλτάτος Οικονομάκου