Παραδοσιακό και πέτρινο - Το υπέροχο εξοχικό της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Περνούν εκεί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παραδοσιακό και πέτρινο  - Το υπέροχο εξοχικό της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2019 σε μία απλή τελετή χωρίς πολλά φώτα (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους). Οι δυο τους συνεχίζουν και απολαμβάνουν τις διακοπές τους αυτή την περίοδο, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του γνωστού σεφ, ενώ στο νησί τους επισκέφθηκαν και οι αγαπημένοι τους φίλοι και κουμπάροι, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος (δείτε εδώ βίντεο από την εξόρμησή τους με το σκάφος).

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Κάθε φορά που το ζευγάρι επισκέπτεται την Κρήτη, μένει στο υπέροχο σπίτι της οικογένειας του Λευτέρη Σουλτάτο. Παραδοσιακό, πέτρινο με κλασικές λεπτομέρειες, το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού θα το ζήλευε ο καθένας. Μάλιστα, το πιο εντυπωσιακό σημείο του είναι ο υπέροχος κήπος του.

Η Βάσω Λασκαράκη ανά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, διάφορα στιγμιότυπα από το σπίτι και κάθε γωνιά φαίνεται απλά μοναδική.

Λασκαράκη Σουλτάτος εξοχικό Κρήτη
Λασκαράκη Σουλτάτος σπίτι

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP

Οι σχέσεις της Βάσως Λασκαράκη με τον πατέρα του Λευτέρη Σουλτάτου

Το ευτυχισμένο ζευγάρι κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στην Κρήτη και περνάει εκεί τις διακοπές του, ενώ πάντα μαζί τους βρίσκεται και η κόρη της ηθοποιού Εύα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μεγάλη αδυναμία στους δικούς του, ενώ είναι ίδιος με τον αγαπημένο του πατέρα. Εκείνος από τη μεριά του είναι ενεργός στα social media και έχει δείξει πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις του, πόση αδυναμία έχει στη νύφη του, Βάσω Λασκαράκη.

Μάλιστα έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στο πλευρό της, ενώ πριν από λίγες ώρες, φωτογραφήθηκε και με την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της.

Βάσω Λασκαράκη σχέσεις με πεθερό

Σουλτάτος Οικονομάκου