Μαζί στην τηλεόραση, μαζί και στις διακοπές - Η φωτογραφία του Σεργουλόπουλου με τη Μελιτά πριν τη νέα τους εκπομπή στην ΕΡΤ

Φτιάχνουν κλίμα για τη νέα σεζόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαζί στην τηλεόραση, μαζί και στις διακοπές - Η φωτογραφία του Σεργουλόπουλου με τη Μελιτά πριν τη νέα τους εκπομπή στην ΕΡΤ

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά είναι οι δύο δημοσιογράφοι που θα αναλάβουν τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ. Προερχόμενοι και οι δύο από το κανάλι, ο ένας από τη συμμετοχή του στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η άλλη από την παρουσίαση της εκπομπής «Κυψέλη», αποτελούν ένα στοίχημα με καλές αποδόσεις για την κρατική τηλεόραση. Φαίνεται λοιπόν πως φτιάχνουν από τώρα το κλίμα μεταξύ τους, αφού ανέβασαν φωτογραφία από τις κοινές τους διακοπές.

Ο Σεργουλόπουλος είχε αιφνιδιάσει πολλούς με την απόφασή του να αποχωρήσει από την πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ, καθώς όπως είχε εξηγήσει έχει να κάνει τόσο με τις πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όσο και με την προσωπική του ζωή στην οποία υπήρχε ανάγκη να αφιερώσει περισσότερο χρόνο.

Η φωτογραφία του Σεργουλόπουλου στις διακοπές με τη Μελιτά

Το νέο «δίδυμο» λοιπόν του καινούργιου πρωινού της ΕΡΤ1 έκανε μια μικρή απόδραση σε μια καταπράσινη βίλα στην Καλαμάτα. Εκτός από το τοπίο τις στιγμές χαλάρωσης που και οι δύο χρειάζονταν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και τη νέα τους τηλεοπτική εκπομπή.

Σεργουλόπουλος και Μελιτά σε κοινές διακοπές στην Καλαμάτα

Πηγη εξωτερικής φωτογραφίας: ndp / εσωτερικής fotis sergoulopoulos instagram

Aυτές είναι οι λεπτομέρειες για τη νέα τους εκπομπή

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι το πρόσωπο που εμπιστεύτηκε η ΕΡΤ προκειμένου να ''χτίσει'' πάνω του μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή, που σίγουρα έχουμε καιρό να δούμε στην πρωινή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης. Άλλωστε ο παρουσιαστής έχει την εμπειρία και όλα τα φόντα να φέρεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία ένα τέτοιο εγχείρημα. Στο πλάι του η επίσης έμπειρη και φρέσκια Τζένη Μελιτά.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τη νέα πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Η εκπομπή λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες θα προβάλλεται κατά το διάστημα 10-12 το πρωί και πέρα από τον Σεργουλόπουλο θα έχει ένα σημαντικό αριθμό έμπειρών δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Γιώργο Βλαχογιάννη, που θα είναι υπεύθυνος για την αρχισυνταξία ενώ συζητούν για συνεργασία οι Ελένη Καρποντίνη, η Ράνια Αλευρά, ο Σπύρος Δευτεραίος και ο Μιχάλης Προβατάς.

Ακόμα γνωρίζουμε πως ο τίτλος της εκπομπής είναι ακόμα υπό συζήτηση ενώ πρόκειται να τη δούμε στους δέκτες μας το νωρίτερο την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.