Ντυμένη στα λευκά η Κατερίνα Δαλάκα στο πλευρό του Δημήτρη Φιντιρίκου - Σημαντική έξοδος για το ζευγάρι στη Νέα Υόρκη

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η αθλήτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντυμένη στα λευκά η Κατερίνα Δαλάκα στο πλευρό του Δημήτρη Φιντιρίκου - Σημαντική έξοδος για το ζευγάρι στη Νέα Υόρκη

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν περάσει από 40 κύματα, ωστόσο πάντα καταφέρνουν να ξεπερνούν τα εμπόδια και να καταλήγουν μαζί. Έτσι, μετά τον τελευταίο τους χωρισμό, αποφάσισαν πως δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο και η φλόγα στη σχέση τους φούντωσε ξανά. Μάλιστα, αποφάσισαν να κάνουν και ένα ρομαντικό ταξίδι για να γιορτάσουν την αγάπη τους.

Έφτασαν, λοιπόν, στη Νέα Υόρκη, από όπου δημοσίευσαν και τις πρώτες φωτογραφίες τους, όμως το Σάββατο 27/8 η αθλήτρια ανέβασε άλλη μία φωτογραφία τους, κατά την οποία ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο και φορούν τα καλά τους, για να βρεθούν στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala Blue Dream στην καταπράσινη αυλή του Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου στα Χάμπτονς.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο μετά την επανασύνδεσή τους

Εκείνη φορούσε ένα λευκό φόρεμα σε στενή γραμμή, με ενσωματωμένη ζώνη, το οποίο συνδύασε με λευκή τσάντα, λευκά πέδιλα και απαλό μακιγιάζ, ενώ εκείνος ήταν ντυμένος στα μαύρα, με κοστούμι και γραβάτα, αλλά και ένα ζεύγαρι γυαλιά στο πρόσωπό του.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Κατερίνα Δαλάκα

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Κατερίνα Δαλάκα

Η πρώτη τους φωτογραφία που επιβεβαίωσε την σχέση τους

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz όπου έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα media καθώς έχουν υπάρξει πολλές φορές χωρισμοί και επανασυνδέσεις στη σχέση τους, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι το πρώτο ζευγάρι ούτε και το τελευταίο. Όπως φαίνεται οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον με αποτέλεσμα η επανασύνδεση για το ζευγάρι να είναι γεγονός. Μάλιστα, η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από τα social media όπου τους είδαμε να ποζάρουν μαζί.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια είχε τα γενέθλιά της οπότε δεν άργησαν να έρθουν και τα insta stories. Έτσι, το γιόρτασαν με μια βόλτα στο χλιδάτο σκάφος του επιχειρηματία όπου μαζί τους είχαν και τους αγαπημένους τους φίλους.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα