«Κινδύνεψα να μου κόψου το...» - Συγκλονίζει ο Γιώργος Σουξές για το ατύχημα με την μηχανή του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κινδύνεψα να μου κόψου το...» - Συγκλονίζει ο Γιώργος Σουξές για το ατύχημα με την μηχανή του

Ο Γιώργος Σουξές μας έχει χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές και στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση με τους ρόλους που έχει υποδυθεί και κάθε του συνέντευξη έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόσφατα προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για την μητέρα του, ωστόσο μίλησε και στο περιοδικό On Time και αναφέρθηκε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να περάσει αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο, φτάνοντας στο σημείο να κινδυνεύει να χάσει το πόδι του.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ για το ατύχημά του

Σας έχει συμβεί κάτι πολύ δύσκολο στη ζωή σας που να σας ταλαιπώρησε αρκετά;

Ναι, πριν από χρόνια, είχα ένα σοβαρό ατύχημα με την μοτοσικλέτα μου όταν πήγαινα σε παράσταση και κινδύνεψα να μου κόψουν το πόδι. Ο γιατρός είχε προειδοποιήσει τους δικούς μου ότι αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση σε δύο τρεις ημέρες, θα μου κόψουν το πόδι.

Η μητέρα μου μπροστά μου χαμογελούσε και μου έδινε κουράγιο κι όταν έβγαινε από το δωμάτιο έκλαιγε και σωριαζόταν λιπόθυμη. Έμεινα αρκετό καιρό στο νοσοκομείο με σίδερα που προεξείχαν και μετά άλλους 7 μήνες ήμουν με πατερίτσες. Ευτυχώς γλίτωσα το πόδι αλλά ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός ότι θα ξαναπερπατούσα μόνο με μπαστούνι, οπότε έπρεπε να εγκαταλείψω το επάγγελμά μου. Εγώ ούτε να το ακούσω. Το έβαλα πείσμα.

Γιώργος Σουξές

Στη συνέχεια, όταν έβγαλα τα σίδερα, πήγαινα μια φορά το μήνα για να με δει ο γιατρός. Τότε είχα μια φίλη χορεύτρια και της είπα: «εσείς όταν τραυματίζεστε στα πόδια πώς καταφέρνετε και το ξεπερνάτε;» Μου είπε: «Θα πας στην παραλία, θα περπατάς στην άμμο για να παίρνει το πόδι σου κλίσεις και σιγά σιγά θα έρθει στη θέση του».

Αυτό έκανα καθημερινά με πείσμα, ενώ είχα πάθει αγκύλωση στο πόδι μου. Κατάφερα να ξαναπερπατήσω. Ο συγκεκριμένος γιατρός, όταν με είδε να περπατώ κανονικά δεν το πίστευε, αντέδρασε άσχημα και φώναξε την ομάδα του και τους έλεγε: «Δεν γίνεται αυτό». Δεν μου έβγαλε τη λάμα. Πήγα σε άλλο γιατρό. Ευτυχώς όμως μετά από τόση αγωνία, κόπο και πείσμα, έσωσα το πόδι μου.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

«Να σας πω και ένα όνειρο μου»

Ο Γιώργος Σουξές παραχώρησε μία άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, με αφορμή το συγκλονιστικό φινάλε των Άγριων Μελισσών (δείτε εδώ τα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter).

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε τα συναισθήματα του μετά το τέλος της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 καθώς και το μεγάλο του όνειρο.

Πως νιώθετε λίγες εβδομάδες μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών;

Νιώθω μεγάλη συγκίνηση. Όχι μόνο εγώ αλλά, όπως επικοινωνώ και με άλλους ηθοποιούς από το καστ, όλοι αισθάνονται το ίδιο. Είναι πολλές και δυνατές οι στιγμές που ζήσαμε αυτά τα τρία χρόνια. Αυτό το σίριαλ μας ξεπέρασε, τέτοιες δουλειές γίνονται μια φορά τα 50 χρόνια. Ξάφνιασε εμάς, το κοινό, τα κανάλια.

Επειδή είμαι ρεαλιστής, είχα ξυπνήσει μια ημέρα πολύ πρωί, πριν από τέσσερις μήνες, και είχα πάει στο Διαφάνι, στα σκηνικά που έχουν στηθεί στην Παλλήνη, για να δω το χωριό έρημο, χωρίς κανέναν. Με αυτό τον τρόπο είδα την επόμενη ημέρα και μπήκα στο κλίμα του τέλους.

Πιστεύω ότι τέτοια επιτυχία οι παλαιότεροι ηθοποιοί της σειράς δεν θα προλάβουμε να ξαναζήσουμε. Για τους νεότερους, εύχομαι να βιώσουν ξανά μια αντίστοιχη χαρά.