"4 χρόνια τώρα..." - Η εξομολόγηση που έκανε για πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο για Κρήτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Βάσω Λασκαράκη εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου. Τα καλοκαίρια τους τα έχουν μοιράσει σε Αθήνα και Κρήτη, ενώ το χειμώνα μένουν στην Αθήνα (δείτε το εντυπωσιακό σπίτι τους), αφού η τουριστική περίοδος έχει τελειώσει άρα και η δουλειά του σεφ στο νησί και οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες στην πόλη.

Το καλοκαίρι ωστόσο, η ηθοποιός όταν συμμετέχει σε κάποια σειρά πηγαινοέρχεται λόγω των γυρισμάτων που έχει. Για το λόγο αυτό, το αεροπλάνο έχει γίνει δεύτερο σπίτι της.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λασκαράκη για το γάμο της με τον Σουλτάτο

Κάτι τέτοιο εξομολογήθηκε και μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram πριν από λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, πόζαρε με την μάσκα της μέσα στο αεροπλάνο και έγραψε «Κάπως σαν αεροσυνοδός και πιλότος νιώθω 4 χρόνια τώρα», αφού χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα και τελειώνοντας τα γύρισε πάλι στην Κρήτη που βρίσκεται ο σύζυγός της.

Κατερίνα Καραβάτου Λευτέρης Σουλτάτος σχέση

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας Instagram/vasolaskaraki

Οι σχέσεις της Βάσως Λασκαράκη με τον πατέρα του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2019 και έκτοτε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους περνούν το μεγαλύτερος μέρος της μέρας τους μαζί, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκονται διακοπές στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του γνωστού σεφ, ενώ μαζί τους βρέθηκαν και οι κουμπάροι τους, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στην Κρήτη και περνάει εκεί τις διακοπές του. Διαθέτουν άλλωστε και ένα υπέροχο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ πάντα μαζί τους βρίσκεται και η κόρη της ηθοποιού Εύα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μεγάλη αδυναμία στους δικούς του, ενώ είναι ίδιος με τον αγαπημένο του πατέρα. Εκείνος από τη μεριά του είναι ενεργός στα social media και έχει δείξει πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις του, πόση αδυναμία έχει στη νύφη του, Βάσω Λασκαράκη.

Μάλιστα έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στο πλευρό της, ενώ πριν από λίγες ώρες, φωτογραφήθηκε και με την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της.

Βάσω Λασκαράκη σχέσεις με πεθερό

Σουλτάτος Οικονομάκου