«Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές!» - Απασφάλισε η Super Κική

Το δυνατό μήνυμα που περνά μέσα από την ανάρτησή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές!» - Απασφάλισε η Super Κική

Τον τελευταίο καιρό η Super Κική, περνά μία φάση που αναθεωρεί καταστάσεις αλλά μοιράζεται και τις σκέψεις της και τις συμβουλές της με τους διαδικτυακούς της ακολούθους (δείτε εδώ τι είπε για τα κιλά που έχει χάσει αυτό το διάστημα), και μιλώντας πάντα έξω από τα δόντια, περνά τα δικά της μηνύματα στο κοινό που την ακούσει.

Μέσα από νέες αναρτήσεις της λοιπόν, θέλησε να μιλήσει για τα social media αλλά και όσα έχουν στο μυαλό τους οι διαδικτυακοί της φίλοι για τους ανθρώπους που είναι γνωστοί μέσα από το Instagram και τη μουσική τους.

Το ηχηρό μήνυμα της Super Κικής

«Καλώς ή κακώς άντρες και γυναίκες σας έχει επηρεάσει τόσο πολύ η μόδα του Instagram και της τραπ μουσικής που έχετε μπερδευτεί ακραία πάρα πολύ… Τίποτε δεν ισχύει και σας το λέω εγώ που είμαι μέσα στον χώρο… Καμιά κοπέλα στο Instagram δεν είναι τόσο όμορφη όσο τη βλέπετε στις φωτογραφίες και μάλιστα δεν είναι τόσο έξυπνες και οι μισές…

Δεν έχει πλάκα κάθε μέρα να υποκρίνεσαι και να παίζεις ρόλους και σε έναν άλλον απλά για να ικανοποιήσεις το εγώ σου… Απομυθοποιείστε μας και απλά περάστε καλά. Έχουμε όλοι τις ίδιες ανασφάλειες με εσάς και παλεύουμε όλοι για κάτι κοινό με εσάς… Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές απλώς αυτό πουλάει και ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Αν γνωρίσετε τον καθένα προσωπικά θα σας πει προβλήματα ίδια με τα δικά σας! Κάνω παρέα με τους περισσότερους που ακολουθείς εδώ μέσα! Και όλοι υποφέρουν από κάτι!» έγραψε μεταξύ άλλων.

Απασφάλισε η Super Κική για όσα θεωρεί ο κόσμος
Απασφάλισε η Super Κική σε ανάρτησή της
Απασφάλισε η Super Κική

Πηγή: Instagram / Super Κική

Ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε τις παραστάσεις

Είναι ένα ομολογουμένως πολύ έντονο κορίτσι, το οποίο έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητό στον κόσμο, γιατί είναι πολύ άμεση και πάντα μοιράζεται την αλήθεια της χωρίς να την περνάει από φίλτρα.

Έτσι και έκανε άλλη μια φορά, μέσα από ένα Q&A, που έκανε στο instagram απαντώντας σε όσα θέλουν να ξέρουν οι φίλοι της για εκείνη. Η πιο σημαντική απάντηση, που έδωσε αφορά στις παραστάσεις, που σταμάτησε με τον λόγο να έχει να κάνει με την προσήλωσή της στον πρώην σύντροφό της. Σε κάθε περίπτωση υποσχέθηκε να επιστρέψει όχι τόσο για το οικονομικό, μιας και δεν ξεμένει από δουλειά, αλλά γιατί οι παραστάσεις ήταν κάτι που τη γέμιζε πολύ.

«Θέλω πολύ και δυστυχώς άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει γιατί είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο και άφησα αυτό. Υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα το ξανακάνω».

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP