"Έκλεψε" τις εντυπώσεις η Βάσω Λασκαράκη με το outfit της - Η ανάρτηση στα social

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Βάσω Λασκαράκη την τελευταία περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα λίγο καιρό πριν γυρίσει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με την κόρη της αλλά και τον αγαπημένο της σύντροφο, Λευτέρη Σουλτάτο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, παρέα με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και την πανέμορφη κόρη της, την Εύα, ξεκίνησαν τις διακοπές τους φέτος από νωρίς από μερικά νησιά των Κυκλάδων, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Κρήτη, όπου περνούν υπέροχα σύμφωνα με τις αναρτήσεις τους στα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες όπου πόζαρε στην κάμερα άκρως ανανεωμένη ενώ έχει επιλέξει να φορέσει ένα σύνολο με το οποίο φαίνεται κομψή.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Εσωτερική εξωτερική φωτογραφία: Instagram/ Vasolaskaraki

"4 χρόνια τώρα..." - Η εξομολόγηση που έκανε για πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου. Τα καλοκαίρια τους τα έχουν μοιράσει σε Αθήνα και Κρήτη, ενώ το χειμώνα μένουν στην Αθήνα (δείτε το εντυπωσιακό σπίτι τους), αφού η τουριστική περίοδος έχει τελειώσει άρα και η δουλειά του σεφ στο νησί και οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες στην πόλη.

Το καλοκαίρι ωστόσο, η ηθοποιός όταν συμμετέχει σε κάποια σειρά πηγαινοέρχεται λόγω των γυρισμάτων που έχει. Για το λόγο αυτό, το αεροπλάνο έχει γίνει δεύτερο σπίτι της.

Κάτι τέτοιο εξομολογήθηκε και μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram πριν από λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, πόζαρε με την μάσκα της μέσα στο αεροπλάνο και έγραψε «Κάπως σαν αεροσυνοδός και πιλότος νιώθω 4 χρόνια τώρα», αφού χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα και τελειώνοντας τα γύρισε πάλι στην Κρήτη που βρίσκεται ο σύζυγός της.

Κατερίνα Καραβάτου Λευτέρης Σουλτάτος σχέση

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας Instagram/vasolaskaraki