Στιγμές ευτυχίας για την Ευγενία Σαμαρά - Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Ευγενία Σαμαρά - Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε μέχρι την Αφρική και βίωσε μία εμπειρία ζωής που θα θυμάται για πάντα, καθώς αισθανόταν σαν να βρίσκεται σπίτι της, με αποτέλεσμα να μη θέλει να επιστρέψει. Παρόλα αυτά, γύρισε στην Αθήνα, όπου την περίμεναν ευχάριστα πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30/8 είχε τα γενέθλιά της και η μέρα της γέμισε χαμόγελα και ευχές από φίλους, συγγενείς, αλλά και τους θαυμαστές της. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με την τούρτα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε από ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο έκανε έναν μικρό απολογισμό.

Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά για τα γενέθλιά της

"Η μέρα μου. Η 35η μόνο δική μου μέρα, όπως μου είπε ένας άνθρωπος που αγαπώ. Έψαχνα να βρω κάτι να πω αλλά λέξεις όπως αλλαγή, ασφάλεια, θλίψη ,άνθρωπος, χαρά, πόνος, σύμπαν, εγώ, εσύ, αγάπη, σκοτάδι, φως, ζωή, κάπως μέσα μου, ακούγονται σαν «μια» . Ίσως και να είναι μία.

Μια μεγάλη χρυσαφένια σφαίρα που κάθε φορά την κοιτάζεις από αλλού, κάτι καινούργιο μαθαίνεις και προχωράς ένα βήμα παραπέρα. Βαθιά ευγνώμων για τα 35 μου μεγάλα βήματα (και λιγότερα να ήταν δεν θα στεναχωριόμουν) προχωρώ με τους πιο υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου και μέσα μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές να είμαστε όλοι καλά", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ευγενία Σαμαρά

Πηγή εσωτερικής και εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Ευγενία Σαμαρά

Οι τρυφερές ευχές της μητέρας της

Η Ευγενία Σαμαρά έζησε όμορφες και ευχάριστες στιγμές μιας και την Τρίτη 30/8 ανήμερα του Αγίου Αλεξάνδρου, όπως ήδη εξηγήσαμε, είχε τα γενέθλια της και εκτός από τις ευχές, που έλαβε στα social media, η είδηση έγινε γνωστή και μέσα από την ανάρτηση της μητέρας της στο instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκλεισε τα 35 της χρόνια και έτσι η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια. Είναι γνωστό, πως μαμά και κόρη δεν ζουν μαζί, μιας και η Ευγενία έχει φύγει από τον τόπο καταγωγής της, επομένως διαδικτυακά και μέσω τηλεφώνου θα μοιράστηκαν τη σημερινή χαρά τους.

«Η γεννά είναι το μόνο ραντεβού στα τυφλά, που ξέρεις ότι θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Έχεις φέρει στην ζωή μας ευτυχία μεγαλύτερη από ότι ονειρευτήκαμε ποτέ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην πιο διασκεδαστική, ατρόμητη και εντελώς υπέροχη κόρη μας!!».

undefined

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: nastazia_sam - Instagram