10 χρόνια γάμου και πάνε παντού μαζί - Για ψώνια και χαλαρή βόλτα Ραφαέλα Ψαρρού και Γιώργος Καράβας

Casual chic και στυλάτοι όπως πάντα!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
10 χρόνια γάμου και πάνε παντού μαζί - Για ψώνια και χαλαρή βόλτα Ραφαέλα Ψαρρού και Γιώργος Καράβας

Ο πρώην coach και νυν κριτής του GNTM 5, Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο της showbiz. Παρά τα πολλά χρόνια γάμου και τα παιδιά, η ''φλόγα'' στη σχέση τους δεν έχει σβήσει σε καμία περίπτωση και οι δυο τους κάνουν πολλά πράγματα μαζί στην καθημερινότητα. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε αυτή τη φορά με casual αλλά στυλάτο ντύσιμο να κάνουν χαλαροί τα ψώνια τους στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Καράβας ολοκλήρωσε τα πρώτα γυρίσματα για το νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων και απολαμβάνει μερικές στιγμές ηρεμίας πριν από την πρεμιέρα του παιχνιδιού στα μέσα του Σεπτέμβρη και την επανέναρξη των γυρισμάτων. Το νέο τρέιλερ έχει κυκλοφορήσει, ενώ η φετινή σεζόν θα είναι ιδιαίτερη, αφού όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος έχει ανοίξει κατά πολύ η ''βεντάλια'' του diversity, και θα δούμε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Για χαλαρά ψώνια στην Αθήνα Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού χαμογελαστοί στη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: NDP

«Την ποθώ ως γυναίκα μετά από τόσα χρόνια»

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γιώργος Καράβας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2nightShow, εξέφρασε τον ατέλειωτο έρωτα του για τη γυναίκα του Ραφαέλα Ψαρρού!

Το επιτυχημένο μοντέλο διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με την εξίσου κούκλα γυναίκα του, οι οποίοι και έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και πραγματοποιούν κάθε τους όνειρο από κοινού.

Τα social media αρκεί κανείς να επισκεφτεί για να δει την ονειρεμένη ζωή, που έχουν φτιάξει, με καθημερινά στιγμιότυπα μιας αληθινής αγάπης! Σίγουρα στην μέχρι τώρα πορεία τους δεν ήταν όλα ρόδινα, ωστόσο τα καλά κρατούν περισσότερο. Στις δηλώσεις του μοντέλου, μετά την εμφάνισή στο late night show, τα λόγια καρδίας για τη Ραφαέλα άγγιξαν πολλούς!

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας».

«Με καλούν για δουλειές στο εξωτερικό αλλά λόγω πατρότητας δεν μπορώ να φεύγω όπως στο παρελθόν. Είναι μία ριζική αλλαγή και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά μου».