«Προσπαθούσα να τη βγάλω και δεν...» - Το απίστευτο περιστατικό του Λάζαρου Γεωργακόπουλου κατά τη διάρκεια της παράστασης

Στην καλοκαιρινή του περιοδεία...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Προσπαθούσα να τη βγάλω και δεν...» - Το απίστευτο περιστατικό του Λάζαρου Γεωργακόπουλου κατά τη διάρκεια της παράστασης

Το κοινό τον λάτρεψε στην κυριολεξία για τον ρόλο του κακού ως "Καραπάνος" και πραγματικά θα μείνει αξέχαστος για αυτή του την ερμηνεία. Ο λόγος για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης 31/8 μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Νάντια Ρηγάτου, με αφορμή την νέα παράσταση που παίζει, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ένα απρόοπτο την ώρα που έπαιζε.

Το απίστευτο σκηνικό που έζησε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος

«Ο ρόλος του Αγαμέμνονα ήταν κάτι που ήθελα πολύ και για αυτό αποφάσισα να δουλέψω καλοκαίρι, να κάνω περιοδεία και να μην πάω διακοπές. Σε μια σκηνή με την Ιφιγένεια, δεν ξέρω πως έγινε. Γύρισε η Μαρία (Πετεβή) το κεφάλι σε μια άλλη στιγμή και μου ήρθε μια ολόκληρη τούφα μαλλιών στο στόμα. Εγώ την κρατούσα αγκαλιά, που σημαίνει ότι με τα χέρια μου δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Προσπαθούσα να τη βγάλω και δεν έβγαινε γιατί ήταν μεγάλη τούφα. Είπα πέντε φράσεις με μια τούφα στο στόμα και δεν ήταν πολύ ωραίο» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Η άγνωστη σχέση του με την Μαρία Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι δύο ηθοποιοί, που βλέπουμε να κάνουν μεγάλη επιτυχία στην πολύ αγαπημένη σειρά του κοινού, στον ''Σασμό''.

Ο ρόλος της Καλλιόπης και του Καραπάνου μπορεί να μην έχει μεγάλη σύνδεση στο σίριαλ και αλλά σαν συνάδελφοι έχουν βαθιά εκτίμηση ο ένας για τον άλλον μιας και γνωρίζονται από παλιά. Πιο συγκεκριμένα, είχαν παίξει το 1994 στην σειρά ''Το μάτι του φιδιού'' και η παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί αποδεικνύει το πόσο νέοι ήταν. Γενικότερα, η Τζομπανάκη ήταν πολύ εντυπωσιακή από μικρή και αυτό φαίνεται και από ένα στιγμιότυπο του πρώτου της γάμου.

Γεωργακόπουλος - Τζομπανάκη