«Όποτε βγαίνουμε με τον Μπισμπίκη...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για την σχέση του ηθοποιού με την Βανδή

«Το έχω δει το ειδύλλιο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όποτε βγαίνουμε με τον Μπισμπίκη...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για την σχέση του ηθοποιού με την Βανδή

Με αφορμή τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε δύο σειρές, του ALPHA και της ΕΡΤ, (δείτε εδώ το τρέιλερ του σίριαλ "Αυτή η νύχτα μένει") ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Πέμπτης 1/9 και μίλησε για τους συνεργάτες του.

Παρόλα αυτά, δεν έμεινε μόνο εκεί, διότι ένας από τους συναδέλφους με τον οποίο συνεργάζεται, είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα το τελευταίο διάστημα με την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, και έτσι προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τους δυο τους.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου για την Βανδή και τον Μπισμπίκη

«Μια τρέλα αλλά δημιουργική τρέλα. Για κανένα δίμηνο δεν θα υπάρχει προσωπική ζωή αλλά για ένα δίμηνο», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Και τα δύο καστ είναι υπέροχα. Είναι άνθρωποι που εκτιμώ».

Όσον αφορά το ζεύγος Βανδή - Μπισμπίκης, τόνισε: «Τη Δέσποινα τη γνωρίζω από πριν, υπέροχο πλάσμα. Το έχω δει το ειδύλλιο, είναι πολύ ωραίο. Αυτό που έχω δει είναι ότι όποτε βγαίνουμε έξω με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα διπλανά μαγαζιά παίζουν συνέχεια Βανδή».

Οι σχέσεις της Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφο της τραγουδίστριας

Η ζωή της οικογένειας της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη άλλαξε όταν το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσαν πως μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Έκτοτε, και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε για την γιορτή της), ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει επίσης δίπλα του μία υπέροχη παρουσία (δείτε την εδώ).

Προτεραιότητα και των δύο βέβαια ήταν ανέκαθεν τα δύο υπέροχα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργος, στα οποία έχουν τεράστια αδυναμία (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Ντέμη για την κόρη του).

Τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή έχουν γνωρίσει και επίσημα τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ όπως όλα δείχνουν, η Μελίνα Νικολαΐδη, όχι μόνο τον έχει συμπαθήσει αλλά του έχει και μεγάλη αδυναμία μιας και την ημέρα των γενεθλίων της ανέβασαν μία φωτογραφία αγκαλιά.

Μελίνα Νικολαΐδη Βασίλης Μπισμπίκης σχέσεις

Πηγή κεντρικών φωτογραφιών: NDP & Instagram @desp1navandi