''Θα πουν ότι είμαι η κόρη του, το έχω λύσει'' - Όσα αποκάλυψε η Μαριάννα Κιμούλη για την καριέρα και τον πατέρα της

Θα τη δούμε φέτος στο κόκκινο ποτάμι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θα πουν ότι είμαι η κόρη του, το έχω λύσει'' - Όσα αποκάλυψε η Μαριάννα Κιμούλη για την καριέρα και τον πατέρα της

Στην κάμερα του «Ποιος είναι Πρωινίατικα», παραχώρησε συνέντευξη η Μαριάννα Κιμούλη, μιλώντας μεταξύ άλλων για την καριέρα της, τη συμμετοχή της στο Κόκκινο Ποτάμι, αλλά και τον πατέρα της Γιώργο Κιμούλη, εξαιτίας του οποίου έχει δεχτεί υποτιμητικά σχόλια για την αξία της. Αποκάλυψε επίσης τις συμβουλές που τις έδωσε ο ίδιος προκειμένου να καταφέρει να αντέξει στο χώρο της υποκριτικής.

Με αφορμή τις καταγγελίες εις βάρος του πατέρα της από ηθοποιούς, όπως η Ζέτα Δούκα με την οποία είναι ακόμα στα δικαστήρια, πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να κρίνουν και την ίδια καθώς υπάρχει το κακό συνήθειο να παίρνει η μπάλα όλη την οικογένεια σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι συνάδελφοι της βέβαια έσπευσαν να την υπερασπιστούν και να διαχωρίσουν τη θέση της με αφορμή και την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά που έπεται.

Όσα δήλωσε η Μαριάννα Κιμούλη για τον πατέρα της και την καριέρα της

Η νεαρή ηθοποιός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στο Κόκκινο Ποτάμι, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της.

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που κάνω οπότε για μένα όλο αυτό είναι πολύ καινούριο οπότε μόνο ενθουσιασμό έχω. Έχω και πολύ άγχος και για τη συνέντευξη και για όλα. Όταν με πήραν τηλέφωνο για το Κόκκινο Ποτάμι, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Το ότι η πρώτη μου δουλειά είναι με αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτή τη σειρά ήταν ό,τι πιο ιδανικό μπορούσε να μου συμβεί.

Η συμβουλή που μου έδωσε είναι “πολλή πολλή δουλειά, αντοχή και γερό στομάχι”. Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Μου κάνει κριτική συνέχεια, δεν κάνουμε άλλη δουλειά. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνών μαζί του.

Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του Κιμούλη, το έχω λύσει. Ήξερα ότι θα το αντιμετωπίσω. Το ότι είμαι γυναίκα βοηθάει, αν ήμουν αγόρι, η σύγκριση θα ήταν πολύ πιο σκληρή, χειρότερη».

Συνεχίζονται οι δικαστικές διαμάχες - Ο Κιμούλης μήνυσε και τη Δούκα και την Χρυσίκου

Παρότι έγιναν προσπάθειες να βρεθεί μία λύση εξωδικαστικά, σχετικά με την υπόθεση της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη, αυτό όπως φαίνεται δεν επιτεύχθηκε, και έτσι μέσα από την εκπομπή του Alpha, Alpha Τώρα, έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 19/7 πως ο ηθοποιός κατευθύνθηκε στην Ευελπίδων, με σκοπό να μηνύσει τη Ζέτα Δούκα και την Δώρα Χρυσικού, όπως είχε ήδη αναφέρει.

Ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος τόνισε πως κατατέθηκαν μηνύσεις σε επτά καλλιτέχνες. «Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσεις τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα.

Επίσης καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν για τους δικούς τους λόγους να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού».