Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου από την θάλασσα που έφερε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Τι έγραψε στα σχόλια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου από την θάλασσα που έφερε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης των social media και σε σχεδόν καθημερινή βάση, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές του από βόλτες με την σύντροφό του Γαία Μερκούρη, αλλά και από εξορμήσεις με την παρέα του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από τη θάλασσα, πολύ πιθανόν από τις διακοπές του στην Άνδρο. Η φωτογραφία αυτή, έφερε την αντίδραση της μητέρας του, Ελένης Μενεγάκη.

Το σχόλιο της Μενεγάκη σε φωτογραφία του Λάτσιου

Συγκεκριμένα, η τρυφερή παρουσιάστρια που έχει τεράστια αδυναμία στο γιο της που είναι και ο βενιαμίν της οικογένειας του έβαλε μια καρδιά.

Άγγελος Λάτσιος Instagram σχόλιο Ελένης Μενεγάκη

Η συμβουλή που έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο πριν αποφασίσει να βγάλει στην φόρα την ζωή του

Η Ελένη Μενεγάκη έχει εξηγήσει στα παιδιά της από όταν ήταν πολύ μικρά, την δημοτικότητα που έχει η μαμά τους. Άλλωστε την έβλεπαν καθημερινά στην τηλεόραση. Ήταν και είναι από τα πρώτα ονόματα στο χώρο που κάθε κίνηση της σχολιάζεται έντονα ακόμη και από τα κανάλια.

Ελένη Μενεγάκη γιος Άγγελος Λάτσιος

Για το λόγο αυτό λοιπόν, θέλοντας να τα προστατεύσει τους είπε πως έχει με την showbiz και τα media. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μου που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, συμβούλεψε τον γιο της να μην απαντάει στα κακόβουλα η ψευδή δημοσιεύματα που μπορεί να γράψουν sites και περιοδικά, κάτι που κάνει και η ίδια όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση.

Μάλιστα, ο Άγγελος όταν έγραψαν πως θα γίνει μπαμπάς, με την Γαία να περιμένει το πρώτο τους παιδί (κάτι που δεν ίσχυε ποτέ) δεν απάντησε τίποτα, ενώ όταν έγραψαν πως ένας Ιταλός τον χώρισε με την σύντροφό του, αρκέστηκε στο να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο κάτω από ανάρτηση του.