Οι αναλογίες της «ζαλίζουν» - Η Βάσω Λασκαράκη με μαύρο μπικίνι στη Νάξο

Αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι αναλογίες της «ζαλίζουν» - Η Βάσω Λασκαράκη με μαύρο μπικίνι στη Νάξο

Η Βάσω Λασκαράκη έζησε ένα από τα πιο υπέροχα καλοκαίρια της. Από την πρώτη μέρα των διακοπών της, έφυγε από την Αθήνα και γύρισε τα ελληνικά νησιά μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο και φυσικά την κόρη της, Εύα.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, η ηθοποιός βρέθηκε στην Κρήτη, όπου έχει σπίτι ο σύζυγός της (δείτε το εδώ), μαζί με την κολλητή της φίλη και κουμπάρα, Αθηνά Οικονομάκου.

Τελευταίος σταθμός των διακοπών της, πριν γυρίσει στην Αθήνα και επιστρέψει στις υποχρεώσεις της με τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», ήταν η Νάξος.

Η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με μαγιό

Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μπροστά από το ηλιοβασίλεμα με το μαγιό της. Όπως θα δείτε κι εσείς, το σώμα της είναι σε άριστη κατάσταση και αποδεικνύει πόση δουλειά κάνει η ηθοποιός.

Βάσω Λασκαράκη σώμα

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: Instagram @vasolaskaraki

Τα φαγητά που αποφεύγει η Βάσω Λασκαράκη για τέλειο κορμί

Η Βάσω Λασκαράκη μπορεί να είναι 42 ετών και να έχει κάνει και μια γέννα (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της), ωστόσο, έχει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της. Βέβαια, για να καταφέρνει να παραμένει στα κιλά της, ακολουθεί τα δικά της μυστικά τα οποία σύμφωνα με την ίδια έχουν αποτέλεσμα.

Και όχι, δεν είναι κάποια απαιτητική δίαιτα που σου στερεί τα αγαπημένα σου φαγητά και δεν μπορεί να φας τίποτα. Βάζει τα δικά της όρια στην καθημερινή της διατροφή.

«Όλοι μου λένε ότι έχω αδυνατίσει, όμως στην πραγματικότητα έχω χάσει μόλις τρία κιλά, από 56 που ήμουν κατέβηκα στα 53. Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια.

Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι», είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη της συνέντευξη.

«Στο σπίτι μαγειρεύω πάντα εγώ. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο», είχε τονίσει.