''Θα συζητάμε για χρόνια τις τοξικές καταστάσεις'' - ''Κόλαφος'' η Νικολέττα Ράλλη για την εκπομπή της που κόπηκε στο OPEN

''Ποτέ, ποτέ ξανά!''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θα συζητάμε για χρόνια τις τοξικές καταστάσεις'' - ''Κόλαφος'' η Νικολέττα Ράλλη για την εκπομπή της που κόπηκε στο OPEN

Η Νικολέττα Ράλλη απάντησε μετά από πολύ καιρό μέσω ενός q&a που έκανε στο Instagram, στα ενδεχόμενα επαγγελματικά της βήματα, με την ίδια να αναφέρεται στην πολύ κακή εμπειρία που αποκόμισε από την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN, προτού ολοκληρωθεί. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά πως δεν θα ξανάκανε ποτέ κάτι παρόμοιο, ενώ μίλησε και για τοξικές καταστάσεις μέσα στο σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή είχε κοπεί με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, ωστόσο δεν ξανάρχισε με αποτέλεσμα να αρχίσει ένας πόλεμος μηνύσεων μεταξύ των παρουσιαστών και του καναλιού, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που μίλησαν ανοιχτά για δύστροπη συμπεριφορά της παρουσιάστριας.

Η πρώτη απάντηση της Ράλλη για το κόψιμο της εκπομπής μετά από καιρό

Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα Q&A που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, παραδέχτηκε πως δεν θα επιχειρούσε ποτέ να κάνει κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση.

«Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό. Και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή. WHAT I WAS THINKING!!! Και επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα για γι’ αυτήν την απάντησή μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχλησε όσον αφορά το περιεχόμενό της. Ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια!!! Έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι μπράβο μας», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη στο Instagram.

Αυτά είναι τα επαγγελματικά σχέδια της Νικολέττας Ράλλη

Η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη για την εκπομπή της στο OPEN

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP /EΣΩΤΕΡΙΚΗΣ: NikolettaRalli instagram

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή μετά το κόψιμο της εκπομπής της Ράλλη

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Νικολέττα Ράλλη για την εκπομπή της, «Αυτό είναι ΣΚ», η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τη στάση της παρουσιάστριας και τόνισε πως ενώ γνώριζε ποιο θα είναι το κόνσεπτ, είπε ναι.

Μάλιστα τόνισε πως όλοι στον χώρο γνωρίζουν ότι οι συγκεκριμένες εκπομπές έχουν αυτό τον χαρακτήρα και πως μάλλον, η Νικολέττα Ράλλη επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Μάλλον η Νικολέττα Ράλλη ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει… Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς αποδέχτηκε ένα concept που ξέρεις ότι έχει θέματα. Δηλαδή όσο κι αν θέλεις να κάνεις ποιοτική και καλή ροή, όταν έχεις τόσο τηλεμάρκετινγκ και τόσα εμπορικά, δεν είναι εύκολο…

Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος ε δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτό το concept. Βρε Νικολέττα εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κορίτσι, ήξερες ότι αυτό το concept έχει θέματα από παντού. Είναι μια χορηγική εκπομπή που γίνεται για να πουληθούν τα προϊόντα του κ. Βρυώνη. Το ξέρει όλη η πιάτσα αυτό.

Άμα θέλεις να είσαι τόσο επιλεκτικός και να κάνεις μια δουλειά που έχει περιθώριο να πετύχει, πρέπει να διαλέξεις και το ανάλογο concept. Αυτό είναι που σκέφτομαι…», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.