Full time πρόγραμμα για τον Απόστολο Μαγγηριάδη - Ξεκινούν από εβδομάδα οι εκπομπές του στην ΕΡΤ

Δεν θα κάνει ούτε διάλειμμα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Full time πρόγραμμα για τον Απόστολο Μαγγηριάδη - Ξεκινούν από εβδομάδα οι εκπομπές του στην ΕΡΤ

Πράγματι μία νέα αποχή κάνει το κρατικό κανάλι με τα προγράμματα που επέλεξε για την σεζόν που ξεκινάει σιγά σιγά (δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του σταθμού) και ευχάριστο είναι το γεγονός για την ΕΡΤ το ότι κάνουν πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα οι νέες εκπομπές του Απόστολου Μαγγηριάδη.

Με δύο εκπομπές στην Ερτ ο Μαγγηριάδης

Κάθε Πέμπτη λοιπόν ο έμπειρος παρουσιαστής θα αναλύει τα γεγονότα και τις προεκτάσεις τους στην Ελλάδα και στον κόσμο στην εκπομπή «Επίλογος», η οποία θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τα πρόσωπα που διαμορφώνουν την επικαιρότητα, αλλά και συζητήσεις με πολιτικούς, δημοσιογράφους και αναλυτές.

Ενώ Παρασκευή θα βρίσκεται στην εκπομπή «ΕΡΤ Talks» για να αναλύσει την πολιτική επικαιρότητα, το προσκήνιο και το παρασκήνιο μέσα από τη ματιά των δημοσιογράφων, και ξεκινά και επίσημα 8 Σεπτεμβρίου.

Ξεκινούν από εβδομάδα οι εκπομπές του Μαγγηριάδη

Πρόσωπο έκπληξη θα παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι «Βρες τη Λέξη»

Η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω καθώς πέρα από τα προγράμματα που θα συνεχίσουν κανονικά αφού πήραν το πράσινο φως από τους σταθμούς τους, σειρά έχει ένα νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων ενώ δεν φαντάζεστε ποιο πρόσωπο κρύβεται από πίσω. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει,πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό, Γιώργο Καραμίχο ο οποίος θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης για το «Βρες τη Λέξη».

Να τονίσουμε πως τον τελευταίο καιρό "φούντωναν" οι φήμες για τον συγκεκριμένο ρόλο να είναι η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Γιώργος Καραμίχος - Αποκλειστική φωτογραφία

Εσωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

TAGS