Η συγκινητική ανάρτηση της Ιλένιας Ουίλιμας και του αδερφού της για το θάνατο του πατέρας τους - Η τραγική σύμπτωση

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση της Ιλένιας Ουίλιμας και του αδερφού της για το θάνατο του πατέρας τους - Η τραγική σύμπτωση

Τεράστια θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιμας ο οποίος άφησε την τελευταία του πβοή σε ηλικία μόλις 73 ετών μετά από την μάχη που έδωσε με την υγεία του. Τραγικές φιγούρες είναι τόσο τα παιδιά του όσο και η σύζυγός του καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από την μια στιγμή στην άλλη.

Μεταξύ άλλων, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό ο Αλέξανδρος δημοσίευσε ένα Instagram story με τον τίτλο ενός τραγουδιού: “The Living Years” όπου εξήγησε πως ήταν ένα κομμάτι το οποίο άκουγε επίσης και ο μουσικοσυνθέτης όταν έχασε τον δικό του πατέρα.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά, «Αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι κομμάτι ενός υπέροχου δίσκου ήταν το γλυκόπικρο βιωματικό καταφύγιο του πατέρα μου όταν εκείνος έχασε το δικό του μπαμπά. Χρόνια μετά το ίδιο τραγούδι δρα στην επόμενη γενιά μονάχα ανακουφίστηκα. Νομίζω τα καταφέραμε». Έτσι, η Ιλένια Ουίλιαμς δεν δίστασε να κάνει αναδημοσίευση το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Η ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς

Ανάρτηση της Ιλένιας Ουίλιαμς

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO
Εσωτερική φωτογραφία: Instagram/ Ileniawilliams

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς πέντε μέρες μετά το θάνατο του πατέρα της

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ιλένια Ουίλιαμς μετά το θάνατο του πατέρα της Ρόμπερτ, που σκόρπισε τη θλίψη σε γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που τον αγάπησαν μέσα από την καλλιτεχνική του διαδρομή. Πέντε μέρες μετά η τραγουδίστρια έκανε μια νέα ανάρτηση, δείχνοντας την αγάπη της και το πόσο της λείπει ο αγαπημένος της μπαμπάς που τόσο σύντομα έφυγε από τη ζωή.

Τα μηνύματα συμπαράστασης ήταν εκατοντάδες και μέσα σε αυτούς δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είχε επί χρόνια σχέσης με την Ιλένια και έτρεφε μεγάλο σεβασμό προς τον πατέρα της. Τα λόγια του συγκίνησαν και όπως περιγράφει και ο ίδιος δεν έχει συνηθίσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις. Μάλιστα παρέστη και στην κηδεία του.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα ηλιοβασίλεμα σε κάποια παραλία και έγραψε έναν στίχο από ένα τραγούδι του πατέρα του με την Μπέσυ Αργυράκη.

«Το ξέρω κάποτε θα φύγεις, θα χαθείς, σαν ένα όνειρο».

Η ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς μετά το θάνατο του πατέρα της