Από τα δικαστήρια στην μικρή οθόνη - Σε πασίγνωστη σειρά η υπόθεση της δίκης του Depp και της Heard

Και όμως ισχύει!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Από τα δικαστήρια στην μικρή οθόνη - Σε πασίγνωστη σειρά η υπόθεση της δίκης του Depp και της Heard

Η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard που δίχασε όλο τον πλανήτη, με τελική ωστόσο απόφαση την δικαίωση του (δείτε εδώ πόσα έχει χάσει εκείνη από αυτή την ιστορία) είναι γεγονός πως μεταφέρεται στην μικρή οθόνη, και πιο συγκεκριμένα θα γίνει επεισόδιο στην πασίγνωστη σειρά της Αμερικής, στην τηλεοπτική σειρά «Law & Order».

Στο «Law & Order» Johnny Depp και Amber Heard

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπό, η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, και σε μια νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το μέρος όπου θα γυριστεί το επεισόδιο, ο κεντρικός χαρακτήρας της Ολίβια Μπένσον (Μαρίσκα Χάρτζιτέϊ) συνοδεύει μια γυναίκα (Τζούλια Γκολντάνι Τέλες) σε μια δικαστική αίθουσα, όπου υπάρχουν αρκετοί φωτογράφοι και θαυμαστές.

Το επεισόδιο θα παρουσιάσει τις δύο αντίπαλες πλευρές στο δικαστήριο, με χαρακτήρες που στη μυθοπλασία θα φέρουν τα ονόματα Όστιν και Κέλσι. Η επόμενη σεζόν του επιτυχημένου «Law & Order: SVU» θα αντιμετωπίσει περισσότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Της πρότειναν να παίξει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου για πολλά εκατομμύρια

Η Amber Heard βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς, ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου για την δίκη της ενάντια στον Johnny Depp, η ίδια αποφάσισε να πουλήσει μέχρι και το σπίτι της για να ξεχρεώσει. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως της παρουσιάστηκε μία αρκετά δελεαστική προσφορά, που θα μπορούσε να την απαλλάξει από τα βάσανά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εφημερίδες και σάιτ του εξωτερικού, η ηθοποιός δέχθηκε πρόταση να παίξει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου, με την τεράστια αμοιβή των 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, η πρόεδρος του πρακτορείου που έκανε την πρόταση μίλησε "ανοιχτά" για το θέμα, με την ίδια, όμως να μην απαντάει στα δημοσιεύματα.

Amber Heard

«Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων», δήλωσε η Βερόνικα Μαδαριάν, πρόεδρος του πρακτορείου.

«Η εταιρεία προσπάθησε να δώσει στη Χερντ μια λύση σε μερικά από τα πιθανά οικονομικά της προβλήματα, ενώ εμείς κυνηγάμε νέα πρόσωπα σε ταινίες για ενήλικες»