«Ένιωθαν ότι ήθελαν να γίνει, αλλά...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένιωθαν ότι ήθελαν να γίνει, αλλά...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

Μετά την λαμπερή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη και τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας, η ομάδα ξεκίνησε την παρουσίαση των θεμάτων της και ένα από αυτά ήταν και οι εγκυμοσύνες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι πολύ καλός φίλος με την Μαίρη Συνατσάκη και μιας που και εκείνη περιμένει το πρώτο της παιδάκι, αποκάλυψε πότε το έμαθε και αν απλώς προέκυψε η εγκυμοσύνη.

Ανέφερε, δηλαδή, πως η επιχειρηματίας δεν δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν μέχρι να ένιωθε εκείνη σίγουρη για το παιδί της και γι' αυτό το δημοσίευσε όταν ήταν περίπου τεσσάρων μηνών, ενώ γενικότερα δεν ήταν κάτι που σχεδίαζαν άμεσα ο Ίαν και εκείνη, αλλά σίγουρα το ήθελαν.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

«Και εγώ το έμαθα από ένα σημείο και μετά. Χθες ήμασταν μαζί και μου είπε ακριβώς αυτό, ότι ένιωσε την ανάγκη να το πει όταν ήταν 4-5 μηνών. Δεν το προγραμμάτισαν, αλλά ένιωθαν ότι θα ήθελαν να γίνει. Ήξεραν ότι ο ένας θέλει και ο άλλος θέλει. Βγήκε, προέκυψε», είπε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια για το φύλο του μωρού της φίλης του

Η κάμερα του «Breakfast at Star» συνάντησε σήμερα 5/9 την αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη, που μεταξύ άλλων έκανε και αποκαλύψεις για το επερχόμενο μωρό, ενώ δεν έκρυψε και τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι θα γίνει θεία. Η ίδια με τη Μαίρη διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, και έτσι η ίδια αναμένει με προσμονή το ανίψι, στου οποίου το μεγάλωμα θα βοηθήσει.

Η γνωστή influencer είναι ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όλα βαίνουν ρόδινα με εξαίρεση κάποια μικροπροβλήματα που παρουσιάζονται σε πολλές εγκυμονούσες. Μεταξύ άλλων η Συνατσάκη είχε αποκαλύψει τις διατροφικές της διαταραχές κατά το πρώτο τρίμηνο, ενώ μίλησε μέσω του instagram και για ένα άλλο σύμπτωμα που την ταλαιπωρεί.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Περιμένω πως και πως. είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Τα παιδιά είναι ευλογία. Τι να λέμε τώρα;», είπε αρχικά.

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε πώς της ανακοίνωσε η αδερφή της ότι είναι έγκυος, ενώ ανέφερε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε. Βέβαια συγκινήθηκα, βούρκωσα. Προσπάθησα να το παίξω ψύχραιμη. Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη. Είμαι έτοιμη για το θεία. Έχω κάνει προπόνηση, έχω ένα βαφτιστήρι 2.5 χρόνια.

Ήξερα ότι είναι στα σχέδια της η οικογένεια και το παιδί. Είναι από τις γυναίκες που ήθελαν να το ζήσουν αυτό και νομίζω πως είναι έτοιμοι και οι δυο. Χαίρομαι που βλέπω τη Μαίρη και τον Ίαν ευτυχισμένους γιατί κι εγώ ηρεμώ. Έχω μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν μπορώ να το πω. Γερό και τυχερό να είναι» έκλεισε η Αλίκη Συνατσάκη.