Μαυροφορεμένη και άβαφη - Η πρώτη εμφάνιση της Μοιραράκη τρεις μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της

Με τρεμάμενη φωνή μίλησε μπροστά στις κάμερες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαυροφορεμένη και άβαφη - Η πρώτη εμφάνιση της Μοιραράκη τρεις μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της

Τη Δέσποινα Μοιραράκη συνάντησε η κάμερα της «Super Κατερίνα», που προετοιμάζεται για την εκπομπή της, τρεις μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη. Ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και μαυροφορεμένη, ωστόσο πάντα γλυκύτατη και ευγενική, αλλά απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η προηγούμενη περίοδος υπήρξε πάρα πολύ δύσκολη για την ίδια και πέρα από το πένθος της και τις σπαρακτικές φωτογραφίες από την κηδεία του και το μνημόσυνο, συγκλονίζουν και οι αναρτήσεις για την απώλειά του.

Η πρώτη εμφάνιση της Μοιραράκη τρεις μήνες μετά το θάνατο του Κοντούλη

«Πάμε δεύτερη σεζόν για το cash or trash», δήλωσε στην κάμερα, ωστόσο όταν ερωτήθηκε για το πως βιώνει την απώλεια είπε ένα ευχαριστώ και αποχώρησε με σπασμένη φωνή.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Ήταν παρότρυνση του συζύγου της το Cash or trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής BreakFastStar, λίγο πριν την πρεμιέρα του Cash or Trash στο STAR. Η "βασίλισσα των χαλιών", μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο σύζυγό της.

«Είναι εδώ για τα νέα επεισόδια, είναι μεγάλη χαρά και τιμή που με επέλεξε το Star για το Cash or Trash. Είναι κάτι μοναδικό για την ελληνική τηλεόραση γιατί δεν είναι ένα συνηθισμένο format. Έχω μεγάλη δίψα και μεγάλο ενδιαφέρον γιατί τώρα έχω μάθει κι εγώ από τα προηγούμενα επεισόδια για να πάμε ακόμα καλύτερα», είπε αρχικά.

«Το κάνω γιατί το αγαπώ, έχει γίνει δικό μου και δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου αν τώρα δεν το έκανα. Ήταν παρότρυνση μεγάλη του Γιάννη μου να παρουσιάσω το Cash or Trash. Δεν θα το είχα κάνει αν δεν με είχε παροτρύνει τότε και δεν είχε συναινέσει. Και με παρότρυνε κι εγώ πάντα τον άκουγα και τον συμβουλευόμουν».