«Δίνουμε μια δύσκολη και κρίσιμη μάχη» - Δημόσια έκκληση από τον Άγγελο Λάτσιο

Η ανάρτηση στα social για άτομο που χρειάζεται δότη αιμοπεταλίων

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ aggelos_latsios
Instagram/ aggelos_latsios

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία με την μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη).

Ο ίδιος έχει μεγάλη απήχηση στα social media μιας και στο instagram μετράει πάνω από 69 χιλιάδες ακόλουθους. Μεταξύ άλλων, ο γιος του Γιάννη Λάτσιου έκανε μια δημόσια έκκληση αιμοπεταλίων.

Η δημόσια έκκληση του Άγγελου Λάτσιου

Συγκεκριμένα, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έκανε repost ένα insta story του nickjojomusic όπου έγραφε χαρακτηριστικά: «Στην οικογένειά μας δίνουμε μια δύσκολη και κρίσιμη μάχη. Έχουμε άμεση ανάγκη για δότες αιμοπεταλίων. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ή στείλτε προσωπικό μήνυμα.»

Η δημόσια έκκληση του Άγγελου Λάτσιου

Η συμβουλή που έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο πριν αποφασίσει να βγάλει στην φόρα την ζωή του

Η Ελένη Μενεγάκη έχει εξηγήσει στα παιδιά της από όταν ήταν πολύ μικρά, την δημοτικότητα που έχει η μαμά τους. Άλλωστε την έβλεπαν καθημερινά στην τηλεόραση. Ήταν και είναι από τα πρώτα ονόματα στο χώρο που κάθε κίνηση της σχολιάζεται έντονα ακόμη και από τα κανάλια.

Ελένη Μενεγάκη γιος Άγγελος Λάτσιος

Για το λόγο αυτό λοιπόν, θέλοντας να τα προστατεύσει τους είπε πως έχει με την showbiz και τα media. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μου που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, συμβούλεψε τον γιο της να μην απαντάει στα κακόβουλα η ψευδή δημοσιεύματα που μπορεί να γράψουν sites και περιοδικά, κάτι που κάνει και η ίδια όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση.

Μάλιστα, ο Άγγελος όταν έγραψαν πως θα γίνει μπαμπάς, με την Γαία να περιμένει το πρώτο τους παιδί (κάτι που δεν ίσχυε ποτέ) δεν απάντησε τίποτα, ενώ όταν έγραψαν πως ένας Ιταλός τον χώρισε με την σύντροφό του, αρκέστηκε στο να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο κάτω από ανάρτηση του.