Άλλος άνθρωπος η Άννα Αμανατίδου 4 χρόνια μετά το GNTM - Με νέο look και φανερά αδυνατισμένη

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Άννα Αμανατίδου 4 χρόνια μετά το GNTM - Με νέο look και φανερά αδυνατισμένη

Η Άννα Αμανατίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM όπου από την πρώτη της οντισιόν κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των τηλεθεατών αφού πέρασε από 40 κύμματα μέχρι να ακούσει το τελικό "ναι".

Μπορεί η ίδια να μην ήταν η μεγάλη νικήτρια, ωστόσο κατάφερε να αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό. Πλέον, είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να δημσοιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της αφού πλέον είναι τρελά ερωτευμένη.

Πλέον, η Άννα Αμανατίδου θα έλεγε κανείς πως έχει αλλάξει ιδιαίτερα καθώς πέρα από φανερά αδυνατισμένη, που και που κάνει τρομερές αλλαγές και στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η ίδια είχε ράστα και στη συνέχεια τα απελευθέρωσε και απέκτησε ένα πιο άφρο look.

Η αλλαγή της Άννας Αμανατίδου 4 χρόνια μετά το GNTM

Η ανάρτηση της Άννας Μαρία Αμανατίδου
Η απίστευτη αλλαγή της Άννας Μαρία Αμανατίδου

Σοκαριστική μαρτυρία από την Άννα Αμανατίδου - «Σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα»

Συνέντευξη στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Άννα Αμανατίδου, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε και σε μία συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με έναν προηγούμενο σύντροφό της, ο οποίος την είχε χτυπήσει σε δημόσιο χώρο.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM, εξήγησε πως με το που συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό σηκώθηκε και έφυγε καθώς καμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

«Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά.

Δεν έχω σχέση, είμαι μόνη μου. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.