"Είμαι πιο καλά από ποτέ" - Σε σχέση πρώην παίκτης του Survivor 5

Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης 7/9 ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τους Διονύση Μακρή και Κυριάκο Κυανό, αλλά και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είναι σε σχέση.

Σε σχέση ο Σάκης Αρσενίου λίγο μετά το Survivor 5

«Κάναμε διακοπές, μαζί με τον Άρη και τη Μαρία, είναι πολύ καλά μου φιλαράκια. Θα δούμε αν θα είμαι κουμπάρος τους, αφήστε τα παιδιά, τα έχουν φάει. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι σε σχέση, είμαι πιο καλά από ποτέ. Είναι πρόσφατη η σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στην εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πόσα κιλά είχε χάσει μέσα στο παιχνίδι;

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/3) ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor 5, αποκαλύπτοντας πόσα κιλά έχασε τον καιρό που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), ο τραγουδιστής εξήγησε ακριβώς ποιες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν.

«Ανανεώθηκα. Έχασα 9-10 κιλά. Μπήκα στο παιχνίδι με 5 κιλά plus επίτηδες. Αν δείτε το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήμουν αρκετά πιο γεμάτος, αλλά έφυγαν κατευθείαν τα κιλά. Είμαστε πολλές ώρες στον ήλιο, τρώμε ελάχιστα και στα παιχνίδια καίμε πολλές θερμίδες, οπότε έφυγαν τα κιλά», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρσενίου.