Τελείωσε με τις οφειλές της - Στους δικηγόρους του Καλλίτση η Χριστοπούλου για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα

Όσα έγιναν μετά την αθώωση του κομμωτή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τελείωσε με τις οφειλές της - Στους δικηγόρους του Καλλίτση η Χριστοπούλου για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα

Για την ώρα τέλος έχει λάβει η δικαστική διαμάχη του Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπούλου, έπειτα από την νίκη του κομμωτή (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις μετά την αθώωση του), και έτσι η γνωστή μάνατζερ προχώρησε στην εξόφληση των χρεών της, τις οποίες της επέβαλε το Δικαστήριο μετά την απόρριψη της αγωγής εναντίον του .

Στους δικηγόρους του Καλλίτση η Χριστοπούλου

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το protothema.gr η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης 8/9 προχώρησε στην τακτοποίηση της οφειλής των 8.000 ευρώ, δηλαδή στο ποσό που κόστισαν τα δικαστικά έξοδα που επιδίκασε το Εφετείο Αθηνών μετά την απόρριψη της αγωγής εναντίον του πρώην συζύγου της, προκειμένου να ξεμπλοκαρει τους τραπεζικούς της λογαριασμους που είχαν δεσμευθεί.

Η μάνατζερ πιο συγκεκριμένα μετέβη πριν λίγη ώρα στο δικηγορικό γραφείο των κυρίων Νίκου και Τέλλου Αγαπηνου στο Ψυχικό, οι οποίοι εκπροσωπουν τον κομμωτή προκειμένου να τακτοποιήσει την οφειλή της.

«Η υπόθεση δεν έχει κλείσει»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης 8/9, μίλησε η δικηγόρος της Έλενας Χριστοπούλου, μετά την τελευταία δίκη ενάντια στον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση. Σε αυτή αναμείχθηκαν πολλά πρόσωπα, όπως και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία αμέσως έκανε κάποιες δηλώσεις μετά την απόφαση, και παρά το γεγονός πως φάνηκε ότι μπήκε ένα τέλος, η ίδια αποδεικνύει με τα λόγια της πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα στο να δοθούν τα χρήματα για τα δικαστικά έξοδα, ωστόσο η πελάτισσά της είναι "έξαλλη" με τον τρόπο που αυτά ζητήθηκαν. Τόνισε, μάλιστα, πως έχουν ακόμη στα χέρια τους στοιχεία που μπορούν να μετατρέψουν την απόφαση, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

«Δεν πρόκειται απλά περί ενόχλησης. Αυτό που είναι ηθικά απαράδεκτο και νομικά αβάσιμο και έχει γίνει σε αυτή την περίπτωση είναι το εξής. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις όταν επιδικάζεται μία δικαστική δαπάνη, οι συνάδελφοι επικοινωνούν μεταξύ τους, του ζητούνται τα χρήματα και ή τα δίνει ή τα αρνείται.

Εμάς δεν μας ζητήθηκε ποτέ αυτό το ποσό. Δεν είχαμε κανένα λόγο να μην αποδόσουμε την δικαστική δαπάνη, καθώς δεν βλέπουμε το δέντρο, αλλά το δάσος. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία μας με ποινική διαδικασία και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα λόγο να μην δώσουμε το νομότυπο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε ένα όπλο. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει αμετάκλητα. Υπάρχουν λόγοι για να αναιρεθεί η απόφαση».