Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Με καπέλο, κοτσίδα και μακριμάνικο μαγιό η Μαριέττα Χρουσαλά στο πλάι του Πατίτσα σε σκάφος στα Κουφονήσια

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: NDP
Πηγή φωτογραφίας: NDP

Μπορεί να βρισκόμαστε περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη, ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν πως αυτή είναι η καλύτερη εποχή για διακοπές. Ανάμεσά τους πρέπει να είναι και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέων Πατίτσα, καθώς ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε για άλλη μία φορά πάνω σε σκάφος στα Κουφονήσια και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να σταματήσουν τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις σύντομα.

Η πρώτη φορούσε ένα ολόσωμο μαγιό, όλο κλειστό, με μακριά μανίκια, σε λευκό χρώμα με γαλάζιους φοίνικες πάνω και στο κάτω μέρος είχε φορέσει ένα σκούρο μπλε με πράσινες λεπτομέρειες παρεό, σαν φούστα. Στα πόδια της είχε ένα ζευγάρι μπεζ παντόφλες και στο κεφάλι της βρισκόταν το αθλητικό της καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίων. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η τσάντα με όλα τα απαραίτητα πράγματά της, που είχε το ίδιο χρώμα με τους φοίνικες.

Ο Πατίτσας, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα μακριμάνικο λευκό μπλουζάκι, ένα μπλε μαγιό με αστερίες, ένα μαύρο καπέλο και γυαλιά ηλίου με καθρέφτη.

Απόδραση ξανά για το ζεύγος Χρουσαλά - Πατίτσας στα Κουφονήσια

Μαριέττα Χρουσαλά

Λέων Πατίτσας

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

Η φωτογραφία της πρώην παρουσιάστριας με ολόσωμο μαγιό που έφερε χαμό

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, δημοσίευσε αρκετά συχνά φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Η όμορφη πρώην παρουσιάστρια μπορεί να βρίσκεται εκτός του χώρου της τηλεόρασης εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο διατηρεί την δική της συλλογή με σανδάλια, που είναι φοβερή.

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής 2/9, η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε στο instagram της μια φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό προκειμένου να διαφημίσει τα παπούτσια, ωστόσο δεν μπορεί να μην σχολιάσει κανείς το εντυπωσιακό κορμί της αλλά και τα καλλίγραμμα πόδια της.

undefined

Φωτογραφίες instagram / marietta chrousala