Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Αννίτα Πάνια - Ανακοινώθηκε το νέο επαγγελματικό της βήμα

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είδαμε την Αννίτα Πάνια σε ρόλο παρουσιάστριας στην εκπομπή «Ανοιχτά» όπου προλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν "σκάσει" η γνωστή παρουσιάστρια είναι έτοιμη για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα (δείτε την πώς είναι σήμερα μετά την απώλεια κιλών της).

Όλες οι εξελίξεις για το νέο επαγγελματικό βήμα της Αννίτας Πάνια

Αποκλειστική φωτογραφία της Αννίτας Πάνια
NDPPHOTO

Μεταξύ άλλων, την περασμένη εβδομάδα στην παρουσίαση προγράμματος του OPEN από το σποτ με τις εκπομπές του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, απουσίαζε η βραδινή εκπομπή της με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για το αν θα την δούμε στον αέρα του καναλιού.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η Αννίτα Πάνια ετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα σε νέα τηλεοπτική στέγη. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για το πού πρόκειται να την δούμε.

Το μήνυμα που αποκαλύπτει την πραγματική σχέση Αννίτας Πάνια και Άννας Βίσση

Κανείς δεν περίμενε ότι πρώην και νυν μπορούν να γίνουν πραγματικοί φίλοι. Όμως κάτι τέτοιο έγινε πραγματικότητα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια. Υπό κανονικές συνθήκες η μία δεν θα έπρεπε να θέλει να δει την άλλη, ωστόσο στην εν λόγω περίπτωση η σχέση τους με τον Νίκο Καρβέλα, τους ένωσε.

Μάλιστα η μεταξύ τους συνέντευξη επιβεβαίωσε τις καλές τους σχέσεις, η παρουσιάστρια δείχνει έμπρακτα την στήριξή της στην τραγουδίστρια. Η Άννα Βίσση ήταν παντρεμένη με τον καλλιτέχνη από το 1983 μέχρι το 1992. Έπειτα χώρισαν, κράτησαν εξαιρετικές σχέσεις και στη συνέχεια ο Καρβέλας παντρεύτηκε την παρουσιάστρια το 2010.

Το 2016, όμως, χώρισαν και εκείνοι, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε από το να παραμείνουν φίλοι. Ενώ πλέον ο Νίκος Καρβέλας έχει ξαναφτιάξει την ζωή του και έγινε και πατέρας για 3 φορά.

Αυτό που έκανε όμως η παρουσιάστρια και μας εξέπληξε είναι το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στο Instagram της Άννας Βίσση. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι που έγραψε ο Καρβέλας «Αίμα», και ανάρτηση πήρε φωτιά.