"Το αφήνω ελεύθερο" - Ρώτησαν την Δωροθέα Μερκούρη για τις σχέσεις της με την Μενεγάκη και ήρθε σε δύσκολη θέση

Ποια είναι η αλήθεια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Δωροθέα Μερκούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό μας και έχοντας μιλήσει για τη σχέση της κόρης της Γαίας με τον Άγγελο Λάτσιο, στη συνέχεια η δημοσιογράφος την ρώτησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη.

Το πρώην μοντέλο, στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον σύζυγο της παρουσιάστριας, Ματέο Παντζόπουλο και έλεγαν μάλιστα, πως οι δυο γυναίκες δεν τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Ωστόσο, τι ισχύει τελικά;

Η απάντηση της Μερκούρη για τις σχέσεις της με την Μενεγάκη

«Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά κάνω και δικά μου πράγματα, το αφήνω αυτό ελεύθερο. Ζούνε κάτι δικό τους τώρα αν έχει τύχει να είναι τα δικά μας τα παιδιά... τι να πεις», είπε η Δωροθέα Μερκούρη φανερά αμήχανη.

Οι σχέσεις του Άγγελου Λάτσιου με την Δωροθέα

Πολύ έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα η κούκλα κόρη της Δωροθέα Μερκούρη, Γαία, μιας και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο. Το ζευγάρι φαίνεται ευτυχισμένο και ερωτευμένο και συχνά μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους, ωστόσο οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια κάτω από αυτές μιλούν από μόνα τους.

Μάλιστα, η σχέση των δύο παιδιών φαίνεται να είναι σοβαρή, μιας και η Γαία έχει γνωρίσει την οικογένεια του Άγγελου, με την οποία τα πάει και εξαιρετικά, μιας και έχουν πάει μαζί και για διακοπές, όπως πρόδωσε η Ελένη Μενεγάκη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες μαζί με τον γιο της και την κοπέλα του.

Καλά τα πάει όμως και με την Λιλίκα Παντζοπούλου, την πεθερά της Ελένης Μενεγάκη και μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να σχολιάζει τις φωτογραφίες της Γαίας.

Ωστόσο, πολύ καλά φαίνεται πως τα πηγαίνει και ο Άγγελος Λάτσιος με την μητέρα της αγαπημένης του, Δωροθέα Μερκούρη, παρόλο που η ίδια στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Ματέο. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως τα έχουν αφήσει πίσω τους.

Γαμπρός και πεθερά, όπως χιουμοριστικά θα μπορούμε να τους πούμε, τα πηγαίνουν πολύ καλά, μιας και η Δωροθέα αρκετές φορές έχει εξίσου αφήσει τα δικά της σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του Άγγελου!

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της Δωροθέας Μερκούερη