«Μετά το γεγονός ανακάλυψα ότι ήταν σε φωτογραφίες με...» - Κόλαφος ο Πιλίδης κατά του Κωνσταντινίδη

«Μου έστειλε και 100 μηνύματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μετά το γεγονός ανακάλυψα ότι ήταν σε φωτογραφίες με...» - Κόλαφος ο Πιλίδης κατά του Κωνσταντινίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου μίλησε Γιώργος Πιλίδης όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον τσακωμό που είχε στον αέρα του Τι Λες Τώρα, με τον με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας πάλης και με Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Να μετανιώσω γιατί; Επειδή λέω την αλήθεια; Απλά δεν αρέσει σε πολλούς και στους κυρίους της Ομοσπονδίας. Εγώ θα πάω μέχρι τέλους κι ας χάσω τα πάντα. Μετά το γεγονός ανακάλυψα ότι ο κ. Κωνσταντινίδης ήταν σε φωτογραφίες με αυτό το γουρούνι της ομοσπονδίας. Να είναι μαζί, να δουλεύουν και να συνεργάζονται. Μετά κατάλαβα με τι άνθρωπο είχα να κάνω» είπε αρχικά.

Τα "καρφιά" του Πιλίδη στον Κωνσταντινίδη

«100% ήθελε να μου τη στήσει. Αλλά να τη στήσεις σε έναν άνθρωπο που λέει την αλήθεια, δεν γίνεται. Να μου κάνουν τι; Ότι με έβγαλαν με τον δικηγόρο; Και; Μου έστειλε και 100 μηνύματα, έλα να κάνουμε ένα βίντεο μαζί για να σου δείξω ότι δεν ήμουν με την άλλη μεριά, αλλά προσπαθούσα να κρατήσω ουδέτερη στάση. Του είπα κατάλαβα ποιος είσαι κι είσαι ένα τσιράκι της ομοσπονδίας κι εσύ».

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη»

Στην εκπομπή “Love it” είχε βρεθεί λίγο μετά το περιστατικό στην εκπομπή τονίζοντας ότι ένιωσε πως του «την είχαν στήσει» από την εκπομπή του Mega, με εξαίρεση πάντα την Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα αποκάλυψε πως ένας από τους ανθρώπους της εκπομπής είναι συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου. Την είδα την κυρία Καραβάτου ότι ένιωσε αμήχανα και μου μίλησε και μετά. Δε γίνεται να βγαίνω εγώ και να μιλάω με τον δικηγόρο της ΕΛΟΠ. Εκτός αυτού, χθες ανακάλυψα φωτογραφίες και αγκαλιές του κυρίου που καθόταν δίπλα μου με τους ανθρώπους της ΕΛΟΠ, είναι συνεργάτης τους» είπε ο Γιώργος Πιλίδης.